ΑρχικήDaily NewsΝα κερδίσουμε αυτή την μάχη!

Να κερδίσουμε αυτή την μάχη!

Ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας δίνει σήμερα η ομάδα μας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο αγώνας στο Παραλίμνι θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ομάδα την οποία δεν κερδίσαμε στο ΓΣΠ. Ισοφαρίσαμε μάλιστα με τον Ρουσιά στα τελευταία στάδια του αγώνα σε 2-2…

Bet on Alfa

Φυσικά τα αγωνιστικά δεδομένα σήμερα, θα είναι εντελώς διαφορετικά. Η Ένωση δεν θα ταμπουρωθεί στα μετόπισθεν. Θέλει πάση θυσία το τρίποντο. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ουσιαστικά ένα πιο ανοικτό παιχνίδι.

Ανάμεσα λοιπόν στην αναμπουμπούλα των τελευταίων 48 ωρών, με διασκέψεις, εκλογικές ανακοινώσεις και ανοικτές συγκεντρώσεις, η ομάδα μας έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις! Και αυτό είναι το πρωτεύον. Γιατί αν η ομάδα χάσει σήμερα και περιορίσει περισσότερο τις πιθανότητες της για Ευρωπαϊκή έξοδο, ούτε διαρκείας θα πουλήσουμε, ούτε θα έχει και τόση μεγάλη σημασία το πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Καλούμαστε ακόμα μια φορά να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας. Από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας, είμαστε οι μόνοι φίλαθλοι που δίνουν περισσότεροι σημασία σε οτιδήποτε άλλο, παρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για παράδειγμα, είχαμε χτες τον ορισμό διαιτητή, που είναι μετρ στο να καθορίζει αποτελέσματα. Ενός διαιτητή που πριν μερικά χρόνια, έσωσε την Ένωση από την διαβάθμιση. Ίδρωσε το αυτί κανενός;

Υπογραμμίζουμε λοιπόν… Σήμερα έχει παιχνίδι! Ξεχνούμε τα πάντα και στεκόμαστε στο πλευρό της ομάδας. Τελεία.

Αυτή την μάχη η ομάδα μας δεν πρέπει να την δώσει μόνη. Σαφώς και η μπάλα είναι στα πόδια του Μιλόγιεβιτς και των ποδοσφαιριστών του. Αλλά τόσο η Διοίκηση όσο και οι οπαδοί μας, πρέπει να επικεντρωθούν στον ρόλο τους.  Οι μεν να επαγρυπνούν και να προστατέψουν την ομάδα στο μέτρο του δυνατού, οι δε, να κερδίσουν την μάχη στην κερκίδα.

Από εκεί και πέρα τα τις εντεκάδας και τα περί απουσιών, τα αναλύσαμε χτες διεξοδικά. Σήμερα θέλουμε 11λιοντάρια στο γήπεδο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Αυτή την μάχη πρέπει να την κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Autoremarketing

Bet on Alfa