ΑρχικήDaily NewsΟ στόχος επιβάλλει μόνο νίκες!

Ο στόχος επιβάλλει μόνο νίκες!

Η Ευρώπη είναι ο μεγάλος στόχος της Ομόνοιας. Θα την ψάξει μέσω πρωταθλήματος διεκδικώντας μέχρι τέλος θέση στην τριάδα, αλλά και μέσω κυπέλλου αφού θα επιδιώξει να φθάσει στον τελικό και να «χτυπήσει» το τρόπαιο.

Bet on Alfa

Η διεκδίκηση του στόχου επιβάλλει μόνο νίκες. Γι’ αυτό και σήμερα (16:00) στο Παραλίμνι η Ομόνοια θα αναζητήσει άλλη μία, την 13η στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρήσει αν όχι να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.

Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης γίνεται μεγαλύτερος από τη στιγμή που η αντίπαλός μας παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην Κατηγορία. Βρίσκεται σε δυσμενή θέση και δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει τη νίκη.
Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που αφορά τους ίδιους. Η Ομόνοια καλείται να κάνει το καθήκον της. Η επιτυχία από την ίδια εξαρτάται. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει ποιότητα και θα πρέπει να το επιβεβαιώσει. Άλλωστε, η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια και για την ομάδα μας.

Όσο αφορά στις επιλογές του Μιλόγεβιτς για το αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που μετρά τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, Σκέμπρι, Χριστοφή, Ασίς και Φλορέσκου, μειώνονται αισθητά. Εντούτοις, υπάρχουν αξιόλογες λύσεις στις οποίες η Ομόνοια θα στηριχθεί για να φύγει με το «διπλό» από το «Τάσος Μάρκου». 

Αν ο Σέρβος τεχνικός δεν εκπλήξει, τότε η Ομόνοια θα παρουσιαστεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παναγή. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από δεξιά προς αριστερά από τους Καρλίτος, Ρούνιε, Ρομαρίκ και Χαφέζ.
Ρόλο ανασταλτικών μέσων θα έχουν οι Φυλακτού και Οικονομίδης. Πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου θα κινείται ο Μπεμπέ. Τις θέσεις των εξτρέμ θα καλύψουν οι Μπαντιμπάνγκα και Ράμος. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Σέρινταν. 

Autoremarketing

Bet on Alfa