ΑρχικήDaily NewsΔημήτρης Χριστοφή: Reload το Φθινόπωρο

Δημήτρης Χριστοφή: Reload το Φθινόπωρο

Τα νέα για τον Δημήτρη Χριστοφή δεν είναι ευχάριστα. Παρόλο που από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, υπάρχει αμήχανη σιωπή, η πραγματικότητα είναι λίγο πολύ δεδομένη.

Bet on Alfa

Ο Δημήτρης δεν θα αγωνιστεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα. Η υποτροπή του τραύματος του στον αγώνα με το Αποέλ ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το τραύμα του Δημήτρη ήταν τέτοιο, που επέβαλλε σταδιακή ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτό δήλωσε άλλωστε σε αρκετές του δηλώσεις και ο Αντρέας Δημητρίου. Τελικά μάλλον η απόφαση να αγωνιστεί από την αρχή ο ποδοσφαιριστής στο ‘αιώνιο ντέρμπι’ ήταν καταδικαστική για τον ίδιο…

Αυτό που είναι σημαντικό πάντως, την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να γίνει η κατάλληλη θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει οριστικά ο ποδοσφαιριστής το πρόβλημα του. Οι φετινές παλινδρομήσεις, πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Επεδίωξε διακαώς, η επιστροφή του στην ομάδα να συνοδευτεί με μια παραγωγική χρονιά. Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς το αντίθετο. Γι’ αυτό και προέχει η υγεία του. Γιατί αν ο ποδοσφαιριστής δεν αποθεραπευτεί πλήρως, δεν θα μπορέσει να δώσει αυτά που μπορεί στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa