ΑρχικήDaily NewsΟ πολύτιμος Άντραζ Κιρμ

Ο πολύτιμος Άντραζ Κιρμ

Μας εξέπληξε θετικά η χθεσινή παρουσία του Κιρμ στο Παραλίμνι. Με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Σλοβένος, η Ομόνοια κυκλοφόρησε πολύ καλύτερα την μπάλα. Με ηρεμία και απλότητα στις κινήσεις, μετέδωσε εμπιστοσύνη στους συμποδοσφαιριστές του και βοήθησε σημαντικά τον Χαφέζ να ανεβάσει ρυθμούς.

Bet on Alfa

Ο Κιρμ δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Έχει ποδοσφαιρική εμπειρία σε πολύ ψηλό επίπεδο. Έχει καλή τεχνική, έχει ποιότητα. Κάτι που χρειαζόμαστε όσο τίποτε, ενόψει και των playoffs.

Η φετινή χρονιά ήταν ταραχώδης για τον ίδιο. Βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Ηλίας Πούλλος, δεν βρήκε ομάδα το καλοκαίρι να μετακινηθεί, έμεινε και με τον Μιλόγιεβιτς μεταμορφώθηκε. Ο Σέρβος του έδειξε εμπιστοσύνη, τον ενθάρρυνε, τον πίστεψε. Εκεί που πήρε τα πάνω του, ήρθε ο τραυματισμός να τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Εδώ και δέκα ημέρες είναι πίσω, μαζί με την ομάδα. Σε τρεις αγώνες ως αλλαγή (Πάφος κύπελλο, Άρης και Παραλίμνι) πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Για το χτεσινό, δείτε απλά ξανά το τελείωμα του στην διαμόρφωση του τελικού 4-1.

Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, σίγουρα δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Κιρμ θα πάρει την φανέλα βασικού. Στα πόδια του είναι να λάμψει ξανά στο γήπεδο. Γιατί όπως και να το κάνουμε, πληροί όλα τα προσόντα για να κάνει την διαφορά.

Autoremarketing

Bet on Alfa