ΑρχικήDaily NewsΣτα έμπειρα χέρια του Eric Buracchi η αποθεραπεία Χριστοφή

Στα έμπειρα χέρια του Eric Buracchi η αποθεραπεία Χριστοφή

Για Γάλλο γιατρό, έκανε λόγο το πρωινό ιατρικό ανακοινωθέν του σωματείου, στην αναφορά του στον Δημήτρη Χριστοφή.

Bet on Alfa

Ποια είναι λοιπόν η εξέλιξη; Στην πραγματικότητα το σωματείο ζήτησε την παρέμβαση του έμπειρου Γάλλου γιατρού Eric Buracchi.

Ο Eric δεν είναι άγνωστος στην ομάδα μας. Αντίθετα. Ήταν επικεφαλής του ιατρικού κέντρου Camp 8 με το οποίο συνεργάστηκε παλαιότερα η ομάδα μας. Παράλληλα, μετά την διακοπή της συνεργασίας του με το κέντρο αυτό, είχε αναλάβει την ευθύνη για το ιατρικό κομμάτι στην ομάδα μας.

Ο Έρικ, στο μεγάλο διαστημα που εργάστηκε στην ομάδα, κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό! Να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών, με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ότι συχνά πυκνά, τον επισκέπτονταν (μετά την αποχώρηση του από την Ομόνοια), για να πάρουν μια ακόμα γνώμη για τα τραύματα τους, αλλά και για την πορεία της αποκατάστασης τους. Και δεν μιλάμε μόνο για ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά και άλλων ομάδων!

Ο Γάλλος γιατρός αποτελεί ένα από τους κορυφαίους εργοφυσιολόγους στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Θεωρείται ειδικός στις διαγνώσεις τραυματισμών ποδοσφαιριστών αλλά και στην ανάπτυξη προγραμμάτων αποκατάστασης τους. Εκτός από το Camp 8 έχει συνεργαστεί με την Μονακό αλλά και την ΑΕΚ Αθηνών.

Ο Έρικ, γνωρίζει τον Χριστοφή αρκετά καλά, αφού είχε αναλάβει την αποκατάσταση του και σε παλαιότερους τραυματισμούς του ποδοσφαιριστή, στην πρώτη του θητεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αποτελεί ίσως την πιο αξιόπιστη επιλογή, για την οριστική απαλλαγή του ποδοσφαιριστή από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες.

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι, η εξέταση του Χριστοφή από τον Έρικ Μπουρασί έχει λάβει χώρα εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, λίγες μόνο ημέρες μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι με το Αποέλ. Η απόφαση ήταν να κρατηθεί το γεγονός αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την στιγμή που η Διοίκηση του σωματείου όμως επέλεξε να δώσει στο φως της δημοσιότητας κάποια στοιχεία, δεν υφίσταται πλέον λόγος να μην δοθεί ολοκληρωμένη η εικόνα στον κόσμο της ομάδας.

Ούτως η άλλος, το πλέον σημαντικό σε αυτή την ιστορία, είναι να βρεθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα τραυματισμού του Δημήτρη ώστε να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να επικεντρωθεί απερίσπαστος στο έργο που θέλει ο ίδιος πρώτιστα να επιτελέσει στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa