ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤζίμη είσαι παλικάρι και δεν τα βάζεις κάτω! Είμαστε...

Τζίμη είσαι παλικάρι και δεν τα βάζεις κάτω! Είμαστε μαζί σου!

Ο Δημήτρης Χριστοφή εδώ και 6 μήνες κάνει τιτάνια μάχη με ένα πολύ σοβαρό και επίμονο τραυματισμό. Ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται καθημερινά ο παίκτης με ταξίδια στο Μόναχο με θεραπείες και γιατρούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζίμης θέλει να παίξει και να τα δώσει όλα για την ομάδα. Και αυτό το διαβεβαιώνει ο ίδιος όπου βρεθεί. Αλλά και στην πράξη κάνει το παν και ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα που του καθορίζεται από τους γιατρούς του.

Bet on Alfa

Άλλη μία απόδειξη της τεράστιας μάχης που δίνει αλλά και της θέλησής του, είναι και η σημερινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που λέει πως: Εξετάστηκε από Γάλλο γιατρό και θα ακολουθήσει για περίπου 5-6 βδομάδες ειδικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει φυσιοθεραπεία, αποκατάσταση, ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει κανονικά. Ο Τζίμης δεν είναι πάστα ανθρώπου που εφησυχάζεται στα χρήματα, αλλά είναι αγωνιστής, και θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο και τα χρήματα που παίρνει. Άλλωστε αν ήταν άλλος από την αρχή θα επέλεγε άλλη ομάδα να αράξει με πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ας μην τα ξεχνάμε λοιπόν όλα αυτά πάνω στην απογοήτευσή μας.

Σε κάθε περίπτωση, είτε τα καταφέρει να βοηθήσει φέτος είτε όχι εμείς έχουμε καθήκον αυτό το διαμάντι που έχουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να το προστατέψουμε. Εξάλλου αυτός ο παίκτης δεν επέστρεψε στην ομάδα μας για μία σεζόν και φτάνει, αλλά είναι επένδυση που θα βοηθήσει για αρκετά χρόνια την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τζίμη κράτα γερά και καλή επιστροφή!

Autoremarketing

Bet on Alfa