ΑρχικήUncategorizedΤσικνο-ντέρμπι με 10 ευρώ! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Τσικνο-ντέρμπι με 10 ευρώ! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Η ομάδα μας πριν το παιχνίδι με τον Άρη έβαλε στόχο το 3 στα 3 για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές της Α’ Φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος!

Bet on Alfa

Ήδη οι 2 νίκες επήλθαν και απομένει άλλη μία κόντρα στην Αέλ την Πέμπτη. Οι 2 νίκες της ομάδας μας βοήθησαν πολύ το στόχο Ευρώπης και μάλιστα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα Ανόρθωσης και Απόλλωνα, η ομάδα μας πλησίασε στους 3 βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας Ευρώπη.

Σε μία αλλιώτικη Τσικνοπέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ντέρμπι κόντρα στην Αέλ στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάρει ακόμη ένα πολύ βοηθητικό τρίποντο που θα βελτιώσει την θέση της ενόψει μπαράζ. Αυτή η αγωνιστική θα καθορίσει το πρόγραμμα των playoffs! Τα σενάρια αντιπάλων τα αναλύσαμε εκτενώς χθες.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ…

Κατόπιν αιτήματος η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ για το ντέρμπι. Έτσι, δεν χωρούν δικαιολογίες! Μπορούμε να στήσουμε το καλύτερο Τσικνο-πάρτι στις κερκίδες, οδηγώντας την ομάδα μας σε νίκη επί της Αέλ. Είναι καθήκον μας να σταθούμε στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα και να γεμίσουμε το ΓΣΠ. Υπενθυμίζουμε πως αγώνας αρχίζει η ώρα 16:00. Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων. 

Autoremarketing

Bet on Alfa