ΑρχικήDaily NewsΗ ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την αρχή! Να μην μείνει στάσιμη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την αρχή! Να μην μείνει στάσιμη!

Και να που όλοι αυτοί που κοροϊδεύαν την ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά – σιγά την ακολουθούν. Αναφερόμαστε ασφαλώς στην αξιοποίηση του brand name της και την κυκλοφορία στην αγορά προϊόντων της αγαπημένης μας ομάδας!

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ελέω των οικονομικών της προβλημάτων, από το 2013 αναγκάστηκε (ενώ έπρεπε να το είχε κάνει πολύ πιο πριν) να αξιοποιήσει το όνομα της και να προχωρήσει σε κυκλοφορία διαφόρων προϊόντων στην αγορά, με σκοπό να φέρει στα ταμεία της χρήματα.

Η αρχή έγινε με το energy drink και τον καφέ ενώ ακολούθησαν το νερό και η μπύρα. Πιο πρόσφατη ήταν η κυκλοφορία του αναψυκτικού OMONOIA COLA.

Η αλήθεια είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να μπει για τα καλά στην αγορά και πλέον οι υπόλοιπες ομάδες αναγκάστηκαν να την ακολουθήσουν. Και τώρα είναι η ώρα να προχωρίσουμε ακόμα περισσότερο.

Να μην μείνουμε στάσιμοι και να έρθει η στιγμή που υπόλοιποι θα μας προσπεράσουν. Άλλωστε δεν καλούμαστε να ανακαλύψουμε και τον τροχό. Υπάρχουν παραδείγματα εκατοντάδων ομάδων στο εξωτερικό που αξιοποιούν το όνομα τους με πολλούς τρόπους.

Ας ακολουθήσουμε εμείς αυτούς και ας αφήσουμε τους άλλους στην Κύπρο να ακολουθούν εμάς!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa