ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα εξαλείψει τα κενά διαστήματα

Να εξαλείψει τα κενά διαστήματα

Στα τελευταία τρία ματς τα οποία κέρδισε η Ομόνοια, πέτυχε 10 γκολ και δέχθηκε 4. Καλός απολογισμός αν αναλογιστεί κανείς ότι, στα δυο τελευταία ματς φιλοδώρησε τους αντιπάλους της με τέσσερα γκολ. Μια σχετική βελτίωση επιβάλλεται στην άμυνα.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια έδειξε μια σταθερότητα στα αποτελέσματα αλλά και σε μεγάλο βαθμό στην απόδοσή της, ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα. Είχε τις λύσεις στο σκοράρισμα από διάφορους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προηγουμένως έβλεπαν δίκτυα με το σταγονόμετρο.
Εκεί που θα πρέπει να δοθεί έμφαση είναι στα κενά διαστήματα που παρουσιάζει η ομάδα και τα οποία ευτυχώς δεν της στοίχισαν στα τελευταία ματς. Παλαιότερα το πλήρωσε.

Και επειδή εισέρχεται σε μια σειρά από ντέρμπι και οι αντίπαλοί της είναι σε πιο ψηλό επίπεδο απ’ αυτούς που προηγήθηκαν, θα πρέπει να αποφευχθούν γιατί ίσως τώρα ελλοχεύει ο κίνδυνος να το πληρώσει.

Στο ματς με τον Άρη, ενώ προηγήθηκε 2-0 από το ημίχρονο και ήταν σαφώς ανώτερη, στην επανάληψη έριξε ταχύτητα, φάνηκε να εφησυχάζει. Αυτό είχε ως επακόλουθο να δεχθεί ένα γκολ στο 75′ από λάθος στην άμυνα, αφού ο αντίπαλος μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε απειλήσει καθόλου. Στο τελευταίο τέταρτο αγχώθηκε και πάλι καλά που δεν υπέστη ζημιά.

Χθες, απέναντι στην ΑΕΛ, έγινε το αντίθετο. Μπήκε χαλαρά, βρέθηκε πίσω στο σκορ και κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ. Πάλι καλά που ισοφάρισε με το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη Ομόνοια, ο πραγματικός της εαυτός που δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να ελπίζει όταν είχε ήδη πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων σ’ ένα τρίλεπτο.

Η Ομόνοια επιβάλλεται να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή της, ισορροπία σ’ όλες τις γραμμές. Τα κενά διαστήματα να περιοριστούν αν όχι να εξαλειφτούν. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει τα φόντα να αποδώσει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο και η επάνοδος κάποιων παικτών θα αυξήσουν τις επιλογές και την ποιότητα.

Το γκολ είναι υπόθεση όλων και όσο σκοράρουν ποδοσφαιριστές πέρα από τους συνήθεις υπόπτους, τότε η Ομόνοια έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει και σε άλλες επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στην υλοποίηση του στόχου της.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa