ΑρχικήDaily NewsΦρεσκάρισμα και Ανό..

Φρεσκάρισμα και Ανό..

Δεν υπάρχει χρόνος για επανάπαυση ούτε για δευτερόλεπτο στο Ηλίας Πούλλος. Το μεθαυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, δεν μπορεί να περιμένει. Και σίγουρα πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα playoff.

Bet on Alfa

Ο λόγος είναι απλός. η Ανόρθωση αποτελεί τον πιο σημαντικό συνδιεκδικητή της ομάδας μας, για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την στιγμή λοιπόν που η ομάδα μας αγωνίζεται στο ΓΣΠ, πρέπει να δώσει τα πάντα για το τρίποντο.

Σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές. Παρόλο που οι δύο συνεχόμενες τεσσάρες σε δύσκολα παιχνίδια (με ΑΕΛ και Παραλίμνι), θα έπρεπε να δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα μας, εντούτοις οι αντικειμενικές δυσκολίες προβληματίζουν, πρώτα και κύρια τον Μιλόγιεβιτς…

Πρώτα και κύρια το θέμα των τραυματισμών… Με τόσους βασικούς έξω πως να μην προβληματίζεται ο προπονητής. Μετά είναι και το θέμα της κούρασης. Δύσκολο να δώσεις δύο παιχνίδια σε 72 ώρες, χωρίς να φρεσκάρεις την ομάδα σου. Πως να την φρεσκάρεις όμως, όταν οι επιλογές είναι περιορισμένες…

Τουλάχιστον ο Φλορέσκου, έπαιξε κάποια λεπτά και θα αποτελέσει μια έξτρα επιλογή στον κυριακάτικο αγώνα, ιδιαίτερα με τους Φυλακτού και Οικονομίδη τόσο καταβεβλημένους… Ευχή όλων είναι τουλάχιστον οι Ράμος και Ρουνιέ να είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Στα θετικά φυσικά κατατάσσεται η πολύ θετική παρουσία των Κιρμ και Σιέρινταν. Και οι δύο, έφτασαν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης στον χτεσινό αγώνα. Απόντων των Ασίς και Σκέμπρι, η παρουσία σε ψηλό επίπεδο των δύο ποδοσφαιριστών θεωρείται επιβεβλημένη. Σίγουρα περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον Λουτσιάνο Μπεμπέ στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Είναι ένας ρόλος, τον οποίο δεν μπορούν να επωμιστούν οι Οικονομίδης-Φυλακτού.

Αρχίζουν λοιπόν τα playoffs. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο, απ’ ότι θα περιμέναμε, μετά το στραπάτσο με την Πάφο… Ας στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση. Θα το χρειαστούν, αφού θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για το τρίποντο.

Autoremarketing

Bet on Alfa