ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣKαι πάλι με αφετηρία την 4η θέση

Kαι πάλι με αφετηρία την 4η θέση

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η Ομόνοια στην τέταρτη θέση που ανέβηκε με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, βρίσκεται μόλις για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Η προηγούμενη ήταν με την συμπλήρωση της 20ης αγωνιστικής.

Bet on Alfa

Δεν είναι καθόλου τιμητικό για την Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα που διαχρονικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δυστυχώς όμως, το τρένο για τον τίτλο χάθηκε νωρίς λόγω κάποιων αποτυχημένων αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ως γνωστόν, ο ρεαλιστικός στόχος για την Ομόνοια είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες στα πρόσφατα παιχνίδια, επί Άρη, Παραλιμνίου και ΑΕΛ, έχουν φέρει την ομάδα μας μια θέση πιο πάνω απ’ εκεί που ήταν προηγουμένως, στην τέταρτη. Κατάφερε να ξεκολλήσει από την Πέμπτη.

Πλέον, η Ομόνοια για τα πλέι οφ έχει ως αφετηρία της την τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση την οποία κατέχει η Ανόρθωση, προσεχής αντίπαλός μας. Με νίκη την Κυριακή στο ΓΣΠ, που θα πρέπει να σφύζει από κόσμο, η Ομόνοια θα κάνει το άλμα και θα κατέχει θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το «τριφύλλι» και στην περσινή σεζόν άρχισε την προσπάθειά του στα πλέι οφ από την τέταρτη θέση. Τότε είχε 46 βαθμούς, τρεις λιγότερους από φέτος που με τη νίκη επί της ΑΕΛ ανέβηκε στους 49. Στο τέλος της περσινής σεζόν διατηρήθηκε στην 4η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη την κέρδισε μέσω κυπέλλου.

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, ότι με το τέλος της τρέχουσας σεζόν η Ομόνοια θα είναι τουλάχιστον στην τρίτη θέση, που είναι και η πιο ρεαλιστική βάσει βαθμολογίας, θα κερδίσει έξοδο στην Ευρώπη και δεν θα εξαρτάται από τρίτους. Η ανοδική πορεία τω τελευταίων εβδομάδων επιβάλλεται να συνεχιστεί.
Το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι σημαντικό. Με επιτυχία η Ομόνοια θα κάνει βήμα προς το στόχο της και θα πάει με αέρα και δυναμική στο ντέρμπι με τον Αποέλ. Παίζουμε στην έδρα μας, η μερίδα του κόσμου που έχει διαφορές ή ενστάσεις με τη διοίκηση θα πρέπει να τις βάλει κάτω από το χαλί και να στηρίξει την ομάδα. Το έχει τεράστια ανάγκη.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa