ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή την φορά πρέπει ΟΛΟΙ  να πιστέψουν  στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αυτή την φορά πρέπει ΟΛΟΙ  να πιστέψουν  στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μετά την χθεσινή εμφάνιση και νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Ανόρθωση δεν μπορούμε να μην έχουμε την απαίτηση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να παρουσιαστούν με το ίδιο αλλά και ακόμη καλύτερο πρόσωπο το ερχόμενο Σάββατο εναντία στο ΑΠΟΕΛ.

Bet on Alfa

Ξέρουν πολύ καλά τι θα βρουν απέναντι τους. Τα αναλύσαμε πριν από περίπου ένα μήνα όταν αντιμετωπίσαμε ξανά το ΑΠΟΕΛ ως τυπικά γηπεδούχο και δεχτήκαμε μια ταπεινωτική ήττα.

Πλέον καλούνται να παρουσιαστούν πολύ πιο έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος ένας και αδιαπραγμάτευτός. Η ΝΙΚΗ!

Πέραν από την ομάδα έχουμε κι εμείς ως οπαδοί  ένα καθήκον αυτή την  εβδομάδα. Να πιστέψουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στις δυνατότητες της! Επιβάλλεται ΕΝΩΜΕΝΟΙ να στείλουμε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας  να πάνε και να κερδίσουν το ΑΠΟΕΛ!Να μπουν στο γήπεδο, να κλείσουν τα αυτιά τους και  να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά στον στόχο!

Τα υπόλοιπα μπορούν να παραμεριστούν! Ας βάλει ο καθένας τον εγωισμό του κάτω  έστω για μια εβδομάδα! Να θυμίσουμε σε όλους και  ειδικά στους ποδοσφαιριστές μας τι σημαίνει αφοσίωση, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει δίψα, τι σημαίνει στήριξη, τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ! Να τους προετοιμάσουμε να πάνε και να τους κερδίσουν! Τελεία και παύλα!

Autoremarketing

Bet on Alfa