ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜαργκάσα: "Ναι είμαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ"

Μαργκάσα: “Ναι είμαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ”

Φιλοξενούμενος στο Θύρα Σίγμα ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ρενάτο Μαργκάσα. Διαβάστε τι δήλωσε:

Bet on Alfa

Για την Κυπριακή υπηηκότητα:

Έχω πάρει το διαβατήριο μου και πλέον είμαι Κύπριος. Είμαι χαρούμενος και θέλω να βοηθήσω την Εθνική Κύπρου αν και ακόμα δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα προηγούμενα παιχνίδια όπου πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίζονταν σε διαφορετικές θέσεις από τις φυσικές τους, ο Ρενάτο απάντησε ότι λόγω των τραυματισμών ο προπονητής έπρεπε να βρει λύσεις.Τώρα που επέστρεψαν αρκετοί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Για το ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ:

Το τελικό σκορ αυτού του παιχνιδιού ήταν καλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανεβήκαμε στην 3η θέση και βλέπουμε πιο ψηλά. Είμαστε 10 πόντους πίσω από την ΑΕΚ όμως βλέπουμε πιο ψηλά.Είμαστε εντός στόχων.Όλοι έχουμε την πίστη και βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό.Δυστυχώς πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα όπως και πέρσι.

Για την επισυροφή του μετά τον τραυματισμό:

Τώρα είμαι καλά επέστρεψα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω.Eίμαι χαρούμενος όταν αγωνίζομαι. Περιμένουμε και τις επιστροφές των Ασίς, Σκέμπρι και Χρισστοφή για να είμαστε πλήρης.

Για τη νίκη και την εμφάνιση επι της Ανόρθωσης:

– Το δεύτερο τέρμα δεν μπήκε τυχαία.Είναι κάτι που κάνουμε στην προπόνηση.Είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής μας είναι χαρούμενος που βλέπει αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις να τα βγάζουμε και στο γήπεδο.

– Από το πρώτο λεπτό ξεκινήσαμε να πιέζουμε ψηλά και αυτό βοήθησε πολύ.

Για το παιχνίδι με το Αποέλ:

Το παιχνίδι με το Αποέλ είναι δύσκολο αφού  είναι μεγάλη ομάδα. Βλέπουμε αυτό το παιχνίδι με στόχο να το κερδίσουμε. Όταν τελεώσει το παιχνίδι θα δούμε και τα επόμενα που έρχονται.

Για την ΘΥΡΑ9 που απέχει:

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ΘΥΡΑ 9 είναι δυναμικό κομμάτι και μας βοηθά.Τους θέλουμε δίπλα μας ειδικά τώρα στα ντέρμπι. Μακάρι με τις επιστροφές των τραυματιών να επιστρέψουν κι αυτοί(γέλια)

Για το διάβασμα των αντιπάλων:

Έχουμε βοήθεια από την τεχνική ομάδα για το διάβασμα των αντιπάλων και αυτό είναι σημαντικό! Μαθαίνουμε τα λάθη και τις αδυναμίες τους για να μπορούμε να τους κερδίζουμε.

Αν είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ:

Ναι είμαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ…Ακόμα και όταν είμαι τραυματίας είμαι με την ομάδα.Έχω δεθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa