ΑρχικήDaily NewsΣταθερότητα και η «μάππα χαμέ»

Σταθερότητα και η «μάππα χαμέ»

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση τελείωσε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Μεστή εμφάνιση, θέληση, «δίψα», πάθος και το κυριότερο, αποτελεσματικότητα και ένα άνετο 3-0. Η Ομόνοια θα πρέπει να. απορροφήσει όλα τα καλά που άφησε αυτό το ματς και να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Bet on Alfa

Για την ομάδα μας ξεπροβάλλει το «αιώνιο» ντέρμπι. Το ματς με την μεγαλύτερη πρόκληση, σε όποια θέση κι αν είμαστε, όποιος κι αν είναι ο στόχος στη σεζόν. Νίκη και μόνο νίκη, είναι πάντοτε το σύνθημα.

Η Ομόνοια επιβάλλεται να μείνει προσγειωμένη, να δουλέψει σκληρά και να τα δώσει όλα για τη νίκη. Όλοι θυμόμαστε πως στο τελευταίο ματς με τον Αποέλ, η εμφάνιση ήταν κάκιστη και αυτό ενόχλησε περισσότερο και όχι η ήττα. 

Η διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, επιβάλλεται σταθερότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς. Όλοι επικεντρωμένοι στο στόχο. Με εμφανίσεις σαν την χθεσινή και κυρίως με αυτό το πάθος, γιατί όχι να καταβάλουμε και τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Σύνθημά μας πρέπει να είναι «η μάππα χαμέ». Προσγειωμένα και σοβαρά να προετοιμαστεί η ομάδα, ο προπονητής να «διαβάσει» τον αντίπαλο και να πάμε αποφασισμένοι για το νέο τρίποντο.

Οι αυτοματισμοί που έβγαλε η Ομόνοια στο ματς με την Ανόρθωση, με την μπάλα να. χάνεται στα δυο πρώτα γκολ, αφού με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και χωρίς να την αγγίξει αντίπαλος έγιναν τα γκολ, είναι απόρροια της δουλειάς που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος». Αυτό που χρειάζεται είναι συνέχεια και συνέπεια. 

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία και προς τη δόξα τραβά.

Autoremarketing

Bet on Alfa