ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΔυναμική παρουσία για την ομάδα ποδηλασίας στον αγώνα Cyprus...

Δυναμική παρουσία για την ομάδα ποδηλασίας στον αγώνα Cyprus Sunshine Cup Voroklini

Συνέχεια στις δυναμικές της παρουσίες έδωσε η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον πρόσφατο αγώνα για το Cyprus Sunshine Cup Voroklini.

Bet on Alfa

Οι νεαροί ποδηλάτες που είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας ποδηλασίας της ομάδας μας τα πάνε περίφημα σε κάθε αγώνα που δίνουν παρόλο που είναι η πρώτη τους χρονιά σε αυτό το επίπεδο αγώνων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τόσο για την προσπάθεια, όσο και γιατί κατάφεραν μέσα από την Ακαδημία μας να δώσουν ομαδικό πνεύμα στους αθλητές μας.

Στην κατηγορία Elite Men’s, ο Αντρέας Πετρίδης τερμάτισε στην 44η θέση ανάμεσα, σε μεγαθήρια της παγκόσμιας ποδηλασίας .

Στην κατηγορία Cadet Boys U15, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης για ακόμα ένα αγώνα ανέβηκε βάθρο στην 3η θέση , ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην 6η θέση, ο Χριστόδουλος Νικηφόρου στην 8η θέση και ο Ιουλιανός Κυριάκου στην 10η θέση.

Στην κατηγορία Cadet Boys U17, ο Παναγιώτης Σταύρου τερμάτισε στην 7η θέση και ο Ηλίας Σταύρου στην 10η θέση .

Στην κατηγορία Cadet Girls U17, η Δήμητρα Λουκουμά παρά το ατύχημα που είχε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, συνέχισε την προσπάθειά της και τερμάτισε στην 4η θέση.

Για εγγραφές στην Ακαδημία Ποδηλασίας επικοινωνήστε στα τηλεφωνά: 97609701 / 99671512

Autoremarketing

Bet on Alfa