ΑρχικήDaily NewsΗead of Sports ή καναλάρχης;

Ηead of Sports ή καναλάρχης;

Liverpool – Man Utd: στο ΡΙΚ 2 το pregame, στο ΡIK1 η μετάδοση!

Bet on Alfa

Τελικά το εύρος των αρμοδιοτήτων του Head of Sports ή στην Ελληνική, Υπευθύνου της Αθλητικής Υπηρεσίας του ΡΙΚ Σάββα Αριστοδήμου, δεν έχει οριοθετηθεί ακόμα, απ’ ότι φαίνεται…

Ο άνθρωπος που, όπως τον κατηγορούν, έχει πολεμήσει με τον πιο αμείλικτο τρόπο, όποιον αθλητικογράφο έτρεφε φιλικά προς την ΟΜΟΝΟΙΑ αισθήματα (κατά την άποψη του), κόβει και ράβει στο κρατικό κανάλι. Σύμφωνα με τα όσα του προσάπτουν συμπεριφέρεται ως καναλάρχης, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν διαδικασίες και αρμοδιότητες.

Τελευταίο συμβάν η απ’ ευθείας παρέμβαση του στο προεδρικό, ώστε να ενημερώσει τον κ. Λοϊζο Αντωνίου ότι προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατίας σε άλλη εκπομπή του ΡΙΚ (#rik), συνέπιπτε με την μετάδοση του αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γουνάιτετ. Και αυτό χωρίς καν να ενημερώσει τους συντελεστές της εκπομπής που εξασφάλισαν την συνέντευξη!!

ari 3

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την αρχική ματαίωση της συνέντευξης. Τελικά μετά από τεράστιο παρασκήνιο, η εκπομπή θα μεταδοθεί “σάντουιτς” ανάμεσα στο Δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ1 και τον ποδοσφαιρικό αγώνα…

ari 4

Όσοι τηλεθεατές θέλουν λοιπόν, αντί της συνέντευξης του προέδρου να δουν το pregame του αγώνα, να συντονιστούν με το ΡΙΚ2. Τον αγώνα, θα τον παρακολουθήσουν από το ΡΙΚ1!

Ο Σάββας Αριστοδήμού, φαίνεται,  έχει γερές πλάτες στο ΡΙΚ.  Γι’ αυτό και οι γραπτές καταγγελίες που έγιναν με τον πιο επίσημο τρόπο από το σωματείο μας, βρήκαν κλειστές πόρτες. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν οι διοικούντες το ίδρυμα.

Φυσικά, όπως βλέπετε και από την αλληλογραφία, κύρια έγνοια του Υπεύθυνου της Αθλητικής Υπηρεσίας του ΡΙΚ, ήταν τα νούμερα που θα γράψει η συνέντευξη του προέδρου και όχι ο ποδοσφαιρικός αγώνας!!! Ίσως αυτό να λέει κάτι.. Ίσως πάλι και τίποτα!

Σύντομα θα επανέλθουμε και με νέο άρθρο, για να σας ενημερώσουμε κάτω από ποιες συνθήκες λειτουργεί η Αθλητική Υπηρεσία στο ΡΙΚ…

ari 5

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa