ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκάθαρο το μήνυμα ότι το νυν Δ.Σ. θα (θελήσει...

Ξεκάθαρο το μήνυμα ότι το νυν Δ.Σ. θα (θελήσει να) συνεχίσει.

Η κίνηση για απόκτηση τεχνικού διευθυντή δεν πρέπει να αξιολογηθεί αποσπασματικά αλλά συνολικά. Δηλαδή αποτελεί μία μεμονωμένη ενέργεια, αναιρεί προηγούμενες θέσεις του νυν Δ.Σ. και δεν λαμβάνεται στα πλαίσια ενός συνολικού σχεδιασμού. Αυτά βέβαια θα σχολιάσουμε σε επόμενα άρθρα.

Bet on Alfa

Εκείνο που βγαίνει ξεκάθαρα ως συμπέρασμα όμως είναι η πρόθεση του νυν Δ.Σ. να διεκδικήσει ξανά στις εκλογές του Μαίου με επικεφαλής το Δώρο Σεραφείμ. Αλλιώς δεν εξηγείται η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή 2 μήνες πριν τις εκλογές. Αν το νυν Δ.Σ. είχε σκέψεις για αποχώρηση δεν θα προέβαινε σε αυτή την κίνηση και λογικά θα την άφηνε στους επόμενους.

Ήδη αυτή η απόφαση του σωματείου αξιολογείται από άτομα τα οποία ενδιαφέρονταν να αναλάβουν την διοίκηση για τα οποία γράψαμε και στο παρελθόν. Οι πληροφορίες μας είναι ότι δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την ενέργεια αφού θεωρούν ότι θα έπρεπε να υπάρξει ομαλή διοικητική αλλαγή και να αφεθεί το νέο Δ.Σ. να λάβει τις σοβαρές αποφάσεις. Η πρόσληψη Νταμπίζα, μας είπαν,  “τινάζει στον αέρα”  οποιαδήποτε τέτοια προοπτική και επομένως το όποιο ενδιαφέρον για ανάμιξη στα διοικητικά από νέους ανθρώπους εξασθενεί σοβαρά.

 

 

 

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa