ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο 5 στα 5 και η εκδίκηση!

Το 5 στα 5 και η εκδίκηση!

Η διατήρηση της Ομόνοιας στην τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη επιβάλλει κι άλλες νίκες, σταθερή πορεία μέχρι τέλους. Άλλωστε, στη συγκεκριμένη θέση η Ομόνοια ανέβηκε με μπόλικο κόπο, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (σχεδόν ένα χρόνο) και δεν θέλει να κατέβει στην αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Bet on Alfa

Για να το πετύχει χρειάστηκε να κάνει ένα σερί τεσσάρων νικών, για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν αλλά και μετά από 28 μήνες! Αυτό το επίτευγμα δεν θέλει να το πετάξει με την «πρώτη». Γι’ αυτό και στο αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ η νέα επιτυχία είναι επιβεβλημένη.
Η ομάδα μας θα ψάξει το 5 στα 5, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί της, αλλά πολύ περισσότερο βάζοντας ένας τέλος σχεδόν τριών χρόνων με αντίπαλο τον «αιώνιο». Τελευταία φορά που πανηγύρισε τη νίκη ήταν στις 6 Απριλίου 2013. Έχει περάσει πολύς χρόνος και είναι η ώρα να απαντήσουμε.

Ο βαθμός δυσκολίας όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλος, όμως οι δυνατότητες υπάρχουν, απομένει να καταθέσουν οι ποδοσφαιριστές ψυχή και πάθος. Μάλιστα, το αυριανό ματς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν και ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαντήσουν στην πρόσφατη ήττα από τον Αποέλ.

Να πάρουν. εκδίκηση για ένα ματς στο οποίο η Ομόνοια δεν παρουσιάστηκε ποτέ και το έχασε σε τραγικά λάθη της άμυνάς της. Να, λοιπόν, η ευκαιρία του Μιλόγεβιτς και των παικτών του.

Ναι, η Ομόνοια «χτυπήθηκε» από άλλο ένα τραυματισμό, χάνοντας μια πολύτιμη μονάδα όπως είναι ο Φλορέσκου, όμως αυτοί που θα αγωνιστούν έχουν τον λόγο. Πρέπει να δείξουν πόσο πολύ θέλουν αυτό το ματς, να υψώσουν ανάστημα και να φωνάξουν: «Η Ομόνοια είναι εδώ!».

Autoremarketing

Bet on Alfa