ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτο μέλημα τα άκρα σήμερα!

Πρώτο μέλημα τα άκρα σήμερα!

Αναλύοντας τον τελευταίο αγώνα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως ήταν ένα από τα πιο ανιαρά και κουραστικά αιώνια ντέρμπι που είδαμε. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έπιασε απόδοση. Αν παίχτηκε ποδόσφαιρο αυτό θα έγινε σύνολο 50 λεπτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε όμως περισσότερο να βρίσκεται σε αποσύνθεση από ότι το Αποέλ.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δέχτηκε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο από αδυναμίες καθαρά των ακραίων αμυντικών. Ο Καρίμ Χαφέζ έπεσε στην παγίδα προκλήσεων από τον Γιαννιώτα και δεν λειτούργησε σε κανένα σημείο με καθαρό μυαλό. Από την άλλη πλευρά ο πολύ φορμαρισμένος Γιώργος Εφραίμ κέρδισε κατά κράτος τον Καρλίτος ο οποίος δεν ήταν στην καλή του μέρα.

Η απόδοση Γιαννιώτα και Εφραίμ αποτελεί βαρόμετρο για το Αποέλ σήμερα. Έτσι οι ακραίοι μας αμυντικοί, που θα είναι οι ίδιοι, καλούνται να τους “σβήσουν” που λέμε και να μην τους αφήσουν χώρο τόσο να διεισδύουν στην περιοχή μας όσο και να σεντράρουν. Για να γίνει αυτό πρέπει ο Καρλίτος να κάνει χρήση την δύναμη και τα πνευμόνια του και ο Χαφέζ να παραμείνει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του όσο και αν προκληθεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa