ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαθήκον η έξοδος στην Ευρώπη

Καθήκον η έξοδος στην Ευρώπη

Οι πληγές που άφησε η ήττα από τον Αποέλ επιβάλλεται να επουλωθούν άμεσα, όσο βαθιές κι αν είναι. Η Ομόνοια δεν μπορεί να γυρνά πίσω αλλά να βλέπει μόνο μπροστά. Ναι, πρέπει να μάθει και να βγει κερδισμένη στη συνέχεια.
Στόχος και καθήκον της Ομόνοιας είναι να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και να διεκδικήσει το κύπελλο. Μόνο έτσι θα σωθεί η φετινή σεζόν. Γι’ αυτό, θα πρέπει να πάει υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και όχι να ισοπεδώνεται η ομάδα.
Έχουν όλοι υποχρέωση, όσοι είναι κοντά στην ομάδα, να την στηρίξουν. Δεν τελειώνουν όλα με μια ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Αυτό αν γίνει θα είναι καταστροφικό. Η Ομόνοια ως μεγάλη ομάδα απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν πως έχει τη νοοτροπία να σηκώνει κεφάλι και να βλέπει μπροστά.
Ο αμέσως επόμενος στόχος είναι το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδό της στην Ευρώπη.
Γι’ αυτό και επιβάλλεται άμεση ανασύνταξη, καλή προετοιμασία, αγωνιστική και ψυχολογική. Η οπισθοχώρηση στην τέταρτη δεν σημαίνει τίποτα. Υπάρχουν ακόμη οκτώ παιχνίδια και προσδοκία είναι η μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για να επιτευχθεί ο στόχος.
Ενωνόμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα. Δυνατότητες υπάρχουν. Το απέδειξε σε πολλά παιχνίδια η Ομόνοια, ακόμη και στο τελευταίο με τον Αποέλ κι ας μην κέρδισε. Πάμε Ομόνοια!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa