ΑρχικήDaily NewsΚίνηση ανθρωπιάς ΟMONOIA Cola και HOG

Κίνηση ανθρωπιάς ΟMONOIA Cola και HOG

Με μία πράξη ανθρωπιάς προχωρούν το αναψυκτικό OMONOIA Cola και η Λέσχη HOG (Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson), βγάζοντας σε δημοπρασία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπογεγραμμένη από ποδοσφαιριστές, για καλό σκοπό. Τα ποσό που θα εισπραχθεί θα δοθεί προς ενίσχυση του οργανισμού «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Bet on Alfa

Το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών, να εκπληρώσει ευχές των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η διαδικασία της δημοπρασίας αρχίζει σήμερα, Δευτέρα (14/03/2016) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (18/03/2016) στη 1μμ. Ο νικητής της δημοπρασίας θα ανακοινωθεί στη συναυλία του αναψυκτικού ΟΜΟΝΟΙΑ Cola, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το βράδυ στη μουσική σκηνή «Διαχρονική», με τη συμμετοχή των Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Μηλιώκα, όπου θα παραλάβει την υπογεγραμμένη φανέλα στην παρουσία αντιπροσώπου του Οργανισμού «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Σε δηλώσεις του ο Εμπορικός Διευθυντής της New Astra Services και υπεύθυνος για την κυκλοφορία του αναψυκτικού OMONOIA Cola, Στάθης Σταυρινού, είπε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει αγκαλιάσει το αναψυκτικό ΟΜΟΝΟΙΑ Cola και αυτή την πρωτοποριακή κίνηση για τα κυπριακά δεδομένα σε επίπεδο Marketing. Η OMONOIA είναι καταδικασμένη να πρωτοπορεί σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι απλά ένα αθλητικό Σωματείο, αλλά έχει να επιδείξει πλούσια κοινωνική δράση, συμμετέχει συχνά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και ενέργειες, ενώ πάντοτε προσπαθεί να στηρίζει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι με τον ίδιο ένθερμο και OMONOIATIKO τρόπο θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η διαδικασία της δημοπρασίας για τα παιδιά του Οργανισμού «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Autoremarketing

Bet on Alfa