ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραιτήθηκε για λόγους αξιοπρέπειας ο Θωμάς Μούσκος

Παραιτήθηκε για λόγους αξιοπρέπειας ο Θωμάς Μούσκος

TΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Bet on Alfa

Μετά την τελευταία αξιολόγηση των διαιτητών από την ΚΟΠ, ως γνωστόν οι Θωμάς Μούσκος, Χρίστος Ηλία και Κώστας Νικολάου υποβιβάστηκαν από την κορυφαία κατηγορία (Elite), στην ανοιχτή.

Ο Θωμάς Μούσκος, όπως πληροφορείται το «Goal», για «λόγους αξιοπρέπειας» όπως αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στην ΚΟΠ (Τμήμα Διαιτησίας) και η οποία κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Άλαν Σνόντι, υπέβαλε την παραίτησή του. Η απόφαση του Μούσκου για παραίτηση ήταν άμεση. Από τις αρχές Φεβρουαρίου αποτελεί παρελθόν από το χώρο της διαιτησίας.

Μέσω της επιστολής του, ο πρώην πλέον διαιτητής, ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Έκανε σαφές πως, η απόφαση για υποβιβασμό του από την κορυφαία κατηγορία στην τελευταία, που είναι η ανοιχτή κατηγορία, τον βρίσκει απόλυτα αντίθετο και δεν είχε λόγο πλέον να είναι στο χώρο.

Σε αντίθεση με τον Θωμά Μούσκο οι άλλοι δύο διαιτητές που υποβιβάστηκαν, Κώστας Νικολάου και Χρίστος Ηλία, συνεχίζουν κανονικά στο χώρο. Ο πρώτος στην ανοιχτή κατηγορία της επαρχίας Λευκωσίας και ο δεύτερος της επαρχίας Λάρνακας / Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa