ΑρχικήDaily NewsΣκέμπρι πάρε το όπλο σου!

Σκέμπρι πάρε το όπλο σου!

Η επιστροφή του Αντρές Σκέμπρι στην αγωνιστική δράση και η ολιγόλεππτη παρουσία του στο ντέρμπι με το Αποέλ, χαροποίησε τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο.

Bet on Alfa

Ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι επιθετικές επιλογές είναι περιορισμένες, η παρουσία του Μαλτέζου δίνει ποιότητα και βάθος στην γραμμή κρούσης της ομάδας μας. Με τον Σκέμπρι και τον Σιέρινταν στην εντεκάδα, ο Μιλόγιεβιτς μπορεί να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, τόσο πριν από κάθε αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του. Η παρουσία λοιπόν των δύο πρώτων σκόρερ της ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους μας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και αυτοπεποίθηση.

Την ίδια στιγμή αναμένουμε να δοθεί και στον Νούνο Ασίς, το πράσινο φως για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Πορτογάλος είναι απαραίτητος στα playoff αφού δεκαπέντε έστω ποιοτικά λεπτά δικής του παρουσίας στο γήπεδο μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μακάρι να τα είχαμε και στο ντέρμπι του προηγούμενο Σαββάτου…

Το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα είναι μονόδρομος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Μακάρι να μην έχουμε άλλα απρόοπτα κατά την διάρκεια της εβδομάδας και να παρουσιαστούμε πάνοπλοι στον αγώνα που ακολουθεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa