ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντίδραση και. σερί Ευρώπης!

Αντίδραση και. σερί Ευρώπης!

Οκτώ στροφές πριν το τέλος της σεζόν και η Ομόνοια είναι στην τέταρτη θέση με 52 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον Απόλλωνα που είναι στην Τρίτη με 53 και θέση η οποία εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Bet on Alfa


Τα πάντα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και απ’ ότι φαίνεται έτσι θα παραμείνουν μέχρι τέλους. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όλες οι ομάδες αναμένεται να χάσουν βαθμούς. Οι πιο σταθερές και αποφασιστικές θα πετύχουν τους στόχους. Θέλουμε να ελπίζουμε πως μια απ’ αυτές θα είναι και η Ομόνοια.


Για την ομάδα μας, ο ρεαλιστικός της στόχος είναι η τρίτη θέση που θα την οδηγήσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από ήττα και καλείται να αντιδράσει με την πρώτη, να επανέλθει στις επιτυχίες κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και να επιδιώξει ένα σερί νικών που θα την βγάλει στην Ευρώπη.


Μέχρι τώρα, επί Μιλόγεβιτς, η Ομόνοια είχε τον τρόπο και αντιδρούσε και αυτό επιβάλλεται να κάνει και τώρα. Να σηκώσει κεφάλι, να κοιτάξει μπροστά και να πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι η μπάλα να το πετύχουν.


Στις τρεις προηγούμενες φορές που η Ομόνοια δέχθηκε την ήττα, από την ΑΕΛ, την Πάφος 
FC και τον ΑΠΟΕΛ πάλι, στην αμέσως επόμενη αγωνιστική αντιδρούσε και έφθανε στην επιτυχία. 


Μάλιστα, στην πρώτη και τρίτη περίπτωση η αντίδρασή της είχε και διάρκεια, αφού πρώτα πέτυχε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων πρωταθλήματος και στην τελευταία ήττα πέτυχε σερί τεσσάρων νικών, το μεγαλύτερο μετά από 28 μήνες.


Τώρα είναι η ώρα, λοιπόν, που όλα τα ματς είναι ντέρμπι, η Ομόνοια να σηκώσει κεφάλι και να φθάσει σ’ ένα νέο σερί που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το στόχο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa