ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Στην χθεσινή Τακτική Συνεδρία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με το θέμα της διαιτησίας του κ. Δημήτρη Μασιά, στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Bet on Alfa

Από την ανάλυση των φάσεων του αγώνα, επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι υπήρξε ανομοιομορφία σε βάρος της ομάδας μας στον πειθαρχικό τομέα και ειδικότερα στον καταλογισμό κίτρινων καρτών και φάουλ.

Γι΄ αυτό αποφάσισε όπως, με επιστολή του προς τα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Άλαν Σνόντι, εκφράσει τη θέση και διαμαρτυρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την διαιτησία αυτή.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας πρόσφατα είχε ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Άλαν Σνόντι, για συζήτηση του θέματος της διαιτησίας και θα επιδιώξει όπως η συνάντηση αυτή πραγματοποιηθεί άμεσα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο Σωματείο μας να εκφράσει θέσεις/απόψεις/εισηγήσεις του, με στόχο τη βελτίωσή της.

Autoremarketing

Bet on Alfa