ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚόντρα στην ροή του αγώνα (Α' ημίχρονο)

Κόντρα στην ροή του αγώνα (Α’ ημίχρονο)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρηγείται της Νέας Σαλαμίνας με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Στάδιο Αμμόχωστος. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις στον χώρο του κέντρου οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδωσαν την ευκαιρία στους  ανυίπαλους τους να βρούν δρόμους προς την εστία του Παναγή και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Bet on Alfa

Ευτυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πλήρωσε αυτά τα συνεχόμενα λάθη και κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη παρουσία της στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας.

Μετά από σέντρα του Καρλίτος, ο  Σιέριταν έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στον αμαρκάριστο Σκέμπρι ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 36′.

Το ημίχρονο έληξε με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι να μην μπορεί να βρει ρυθμό παρόλο το γκολ που πέτυχε.Ευτυχώς αυτή την φορά κράτησε το προβάδισμα της και πλέον καλείται να ανεβάσει ρυθμούς για να καθαρίσει το παιχνίδι. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει να έχει αυτή την απόδοση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού τότε  είμαστε βέβαιοι ότι θα μπει σε μπελάδες.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa