ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠάλι καλά, γιατρικό η διακοπή

Πάλι καλά, γιατρικό η διακοπή

Ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρεάζει το παιχνίδι των ομάδων που πάνε να παίξουν στο «Αμμόχωστος» και έγινε πολλές φορές αναφορά γι’ αυτό. Όμως, δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αυτή η εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας χθες. Πάλι καλά που κέρδισε.
Ποιος μπορεί όμως να δικαιολογήσει την απειθαρχία πολλών ποδοσφαιριστών. Πάλι καλά που το εντόπισε ο Μιλόγεβιτς και έκανε λόγο για μέτρα. Η απόδραση με τους τρεις βαθμούς από το «Αμμόχωστος», κρίνεται ως το πιο σημαντικό από το χθεσινό ματς, αφού διατηρεί την ομάδα μας σε τροχιά διεκδίκησης της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.
Παράλληλα όμως, θα πρέπει να διδάξει πολλά πράγματα ενόψει της συνέχειας. Κάποιος πρέπει να πιάσει τους παίκτες από το αφτί και αυτός είναι ο προπονητής. Τόσο για την χαλαρότητα με την οποία παρουσιάστηκαν σ’ ένα σημαντικό αγώνα, όσο και για την απειθαρχία. Ο Χαφέζ με μια ανόητη ενέργεια να κάνει χέρι ενώ ήξερε ότι ήταν ήδη «κιτρινισμένος», αλλά και λάθη αβίαστα από άλλους παίκτες, δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα. Μόνο έτσι θα αντιληφθούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται.
Η διακοπή του πρωταθλήματος θα λέγαμε ότι έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Η ομάδα θέλει ηρεμία, ξεκούραση, ενώ θα δώσει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες να αποθεραπευτούν. Ο Ασίς ήταν στον πάγκο χθες και αναμένεται ότι σε δυο βδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμος. Το ίδιο ισχύει και για τον Φλορέσκου. Αν μέχρι τότε δεν προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο, τότε εκτός θα είναι μόνο ο Μπεμπέ.
Βεβαίως, για το ματς με την ΑΕΚ δεν υπολογίζονται και οι Οικονομίδης, Μαργκάσα που έφθασαν τις δυο κίτρινες κάρτες στα πλέι οφ και ο Χαφέζ που αποβλήθηκε. Σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και ο Μιλόγεβιτς ήδη πονοκεφαλιάζει.
Ο Μασιάς την περασμένη βδομάδα έκανε καλά τη δουλειά του με τις κίτρινες, αφού φόρτωσε τους ποδοσφαιριστές μας και χθες ο Σωτηρίου δεν χαρίστηκε και με μεγάλη ευκολία τελείωνε τη δουλειά, λες και η Ομόνοια είναι η πιο βρώμικη ομάδα!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa