ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα 50 γκολ να συνδυαστούν με ανανέωση

Τα 50 γκολ να συνδυαστούν με ανανέωση

Το χάρηκε πολύ ο Αντρέ Σκέμπρι το 50ο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας και το πανηγύρισε μ’ ένα έξυπνο και μοναδικό τρόπο μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της ομάδας μας. Η επάνοδός του στο αρχικό σχήμα μετά από ένα μήνα συνδυάστηκε με το πιο πάνω επίτευγμα για τον Μαλτέζο, που σε κάθε παιχνίδι δείχνει πόσο πονά την ομάδα και πόσο έχει δεθεί με τον κόσμο της.

Bet on Alfa

«Είμαι περήφανος που πέτυχα το 50ο μου γκολ, σε δύσκολους καιρούς γι’ αυτό τον μεγάλο σύλλογο», έγραψε χθες βράδυ ο 30χρονος άσος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Εξέφρασε και με αυτό τον τρόπο την αγάπη του στην Ομόνοια.

Το προσεχές διάστημα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Ο Σκέμπρι κλήθηκε και θα δηλώσει παρών στην Εθνική Μάλτας. Ωστόσο, δίνεται η ευκαιρία για να γίνουν και πάλι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Τώρα που θα έλθει και ο Νταμπίζας (25 Μαρτίου), είναι ένας επιπλέον λόγος να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα. Η διαφορά στο οικονομικό, που προέκυψε σε προηγούμενη συνάντηση των δυο πλευρών φαίνεται να μην είναι μεγάλη. Γεφυρώνεται. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα ο Σκέμπρι να βάλει την πλατιά του, βάζοντας και τέλος στα όνειρα άλλων ομάδων που έβαλαν στο στόχαστρό τους τον επιθετικό της Ομόνοιας.

Σαν θέλει νύφη κι ο γαμπρός.

Autoremarketing

Bet on Alfa