ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣCoach τραβήξτε τους από το αυτί

Coach τραβήξτε τους από το αυτί

Γράψαμε χθες μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, για την ευκολία που οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχονται κίτρινη κάρτα. Αυτό είναι δεδομένο εδώ και δεκαετίες και δεν αλλάζει.

Bet on Alfa

Δεν μπορούμε όμως να μην κακίσουμε και τις αψυχολόγητες ενέργειες ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι ζημιώνουν την ομάδα. Η ενέργεια χθες του Χαφέζ να πάρει την μπάλα με το χέρι ενώ ήξερε ότι ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ με 10 ποδοσφαιριστές σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για 35 και βάλε λεπτά, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα.

Βέβαια το περιστατικό με τον Χαφέζ  δεν είναι το μοναδικό κρούσμα την φετινή χρονιά. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μετά το τέλος του αγώνα είπε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του: “Με ανησυχεί που παίρνουμε κάρτες, χωρίς καμιά υπευθυνότητα σαν να είναι παιχνίδι στη γειτονιά και δεν το δέχομαι”.

O Σέρβος προπονητής από σήμερα καλείται να βάλει μια τάξη στο “Ηλίας Πούλλος”. Να τραβήξει ορισμένους ποδοσφαιριστές από το αυτί και να του στείλει το μήνυμα ότι τέτοια φαινόμενα δεν αρμόζουν όταν αγωνίζονται για την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Ας το λάβουν αυτό όλοι σοβαρά υπόψη!

Autoremarketing

Bet on Alfa