ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆλλοι 3 απόντες... σύνολο 7 εκτός με Αεκ...

Άλλοι 3 απόντες… σύνολο 7 εκτός με Αεκ…

Και ο κατάλογος απουσιών όλο και μακραίνει…

Bet on Alfa

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα όμως για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι ελπίδες επιστροφής έστω κάποιων τραυματιών στο ντέρμπι με Άεκ είναι μηδαμινές. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που ως σελίδα κάναμε εκτενή αναφορά πριν το παιχνίδι με την Σαλαμίνα πως οι παίκτες που βρίσκονται στο όριο θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί καθώς έστω και μία απουσία κοστίζει. Πέραν από κάποια μεμονομένα απείθαρχα φάουλ, στο σύνολο διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα. Ο αγώνας κόντρα στην Σαλαμίνα λοιπόν μας επέφερε άλλες 3 απουσίες για τον επόμενο αγώνα. Χαφέζ, Μαργκάσα, Οικονομίδης έφτασαν σε απαγορευτικό όριο καρτών.

Στις 3 του Απρίλη λοιπόν είναι ο επόμενος αγώνας που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι το ντέρμπι κόντρα στην Άεκ. Η ομάδα θα παρουσιάσει το σοβαρότερο της πρόβλημα στον άξονα, εκεί που η Άεκ έχει και το μεγαλύτερο ατού της. Μπεμπέ και Φλορέσκου δεν προλαβαίνουν να βρεθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Μαργκάσα και Οικονομίδης δηλώνουν απών λόγω καρτών, άρα σίγουρα θέση παίρνει ο Φυλακτού και με μερικό ρίσκο αναγκαστικά θα παίξει και ο Ασίς. Μακάρι να είναι πανέτοιμος ο Μάγος και να βοηθήσει χωρίς να επηρεαστεί ο τραυματισμός του. Λείπει άλλη μία θέση στον άξονα όπου είναι μεγάλο ερωτηματικό. Είτε που ο Κασμί παίρνει  θέση βασικού, είτε που θα καλεστεί κάποιος σέντερ μπακ να καλύψει το κενό. Τόσο ο Ρομαρίκ όσο και ο Όρσουλιτς το έχουν ξανακάνει. Αυτό πιθανολογούμε ότι θα είναι και το σενάριο Μιλόγεβιτς.

Ο Μπαντιμπαγκά επίσης δεν προλαβαίνει να επιστρέψει όμως την θέση του κατά πάσα πιθανότητα θα την πάρει ο Ράμος ο οποίος επιστρέφει μετά την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) που δέχτηκε.

Ο Χριστοφή παραμένει εκτός, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια με προσωπικό πείσμα έστω και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να βοηθήσει την ομάδα.  

Autoremarketing

Bet on Alfa