ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚρατάει την ουσία κι ονειρεύεται

Κρατάει την ουσία κι ονειρεύεται

Η εμφάνιση δεν ήταν καλή για την Ομόνοια κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, όμως στο τέλος της ημέρας τη μετράει; Οι τρεις βαθμοί που διατηρούν την ομάδα στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Άλλωστε, ο αγωνιστικό χώρος του «Αμμόχωστος» δεν σου επιτρέπει να παίξεις και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό που προβλημάτισε και θα πρέπει να απασχολήσει ώστε να μην επαναληφθεί ήταν η χαλαρότητα με την οποία παρουσιάστηκε η Ομόνοια. Επίσης, η απειθαρχία ήταν φαινόμενο που σχολιάστηκε αρνητικά και για το οποίο έκανε αναφορά και ο Μιλόγεβιτς.

Το θετικό για την Ομόνοια είναι ότι επανήλθε στις επιτυχίες, διατήρησε τη διαφορά από τον τρίτο Απόλλωνα στον ένα βαθμό, ενώ ξέφυγε της Ανόρθωσης στους τρεις βαθμούς. Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στο «τριφύλλι» να έχει καλή ψυχολογία και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Στην χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, επτά στροφές πριν το τέλος της σεζόν, αυτό που μετρά είναι η ουσία και την οποία είχε η Ομόνοια στο «Αμμόχωστος». Σαφώς και η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της στη συνέχεια για να ελπίζει.

Η διακοπή θα επιφέρει την ηρεμία που έχει τεράστια ανάγκη, οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν (οι πλείστοι τουλάχιστον) και θα επανέλθουν (λογικά) πιο έτοιμοι και αποφασιστικοί για τη συνέχεια.

Όσο για τους μυϊκούς τραυματισμούς είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς στο σωματείο. Είναι κρίμα κάθε βδομάδα να μένει και άλλος ένας εκτός. Όπως και να το κάνουμε επηρεάζει το πλάνο του προπονητή. Και αυτός, είναι ο πρώτος που θα πρέπει να επιδιώξει να βάλει ένα τέλος στο πρόβλημα. Ας ευχηθούμε ότι με την επάνοδο των παικτών που είναι τραυματίες ότι δεν θα προκύψει άλλο απρόοπτο και στο φινάλε θα είναι όλοι διαθέσιμοι.

Autoremarketing

Bet on Alfa