ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:"Όλο το προσωπικό της ομάδας είναι αφοσιωμένο στις εκδηλώσεις"

Δημητρίου:”Όλο το προσωπικό της ομάδας είναι αφοσιωμένο στις εκδηλώσεις”

Καυτό Απρίλιο, χαρακτήρισε τον μήνα που έρχεται ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου. «Αυτός ο μήνας θα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις προοπτικές της ομάδας», τονίσθηκε από πλευράς Αντρέα Δημητρίου.

Bet on Alfa

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:
«Όσον αφορά το αγωνιστικό είναι σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός τη Νέα Σαλαμίνα. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες σε αυτόν τον αγώνα, είχαμε βασικές απουσίες, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κακό αγωνιστικό χώρο, παίζαμε για 40 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, απέναντι στην ανταγωνιστική Νέα Σαλαμίνα των τελευταίων λεπτών. Από την Τετάρτη θα μπούμε σε προπονήσεις για έναν καυτό Απρίλιο, ένα Απρίλιο που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις προοπτικές της ομάδας.

Αυτές τις μέρες όλο το προσωπικό της ομάδας είναι αφοσιωμένο στις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματισμένες για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Την Πέμπτη είναι η ανοιχτή συγκέντρωση στο σύνδεσμο περιφέρειας Κιτίου ενώ το Σάββατο θα υπάρχει μία εκδήλωση στην Green Boutique. Αναμένουμε αρκετό κόσμο στις δύο αυτές συγκεντρώσεις, είμαστε αισιόδοξοι. Αναμένουμε να το δούμε αυτό στην πράξη».

Πηγή

Autoremarketing

Bet on Alfa