ΑρχικήDaily NewsΗ ΘΥΡΑ 9 καλεί το Δ.Σ σε ντιμπέιτ

Η ΘΥΡΑ 9 καλεί το Δ.Σ σε ντιμπέιτ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με την οποία καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σε ντιμπέιτ.

Bet on Alfa

Η σχετική ανακοίνωση:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Για ακόμα μία φορά οι ανίκανοι και διορισμένοι του συμβουλίου της ομάδας μας επιλέγουν να επιτεθούν ενάντια στην ΘΥΡΑ 9 για να καλύψουν τα λάθη τους. Για ακόμα μία φορά διχάζουν τον κόσμο και ταυτόχρονα προσπαθούν με τεχνάσματα να στοχοποιήσουν την γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 χωρίς να γνωρίζουν οι αφελείς ότι στην ΘΥΡΑ 9 ο κόσμος παρασύρει τις αποφάσεις της γραμματείας και όχι το αντίθετο. Αλλά που να ξέρουν από αυτά αυτοί που θυμούνται τον κόσμο και τις ανοικτές συγκεντρώσεις μόνο όταν χρειάζονται τα λεφτά του.
Τόλμησαν να μιλήσουν ακόμα και για προσωπικά συμφέροντα που έχουμε σαν ηγεσία της ΘΥΡΑ 9 την ίδια ώρα που η ενασχόληση μας με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΘΥΡΑ 9 μόνο εμπόδια μας φέρνει σε οικονομικό, κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Καλούμε και ταυτόχρονα προκαλούμε το Δ.Σ σε δημόσια συζήτηση σε οποιοδήποτε ανοικτό χώρο θέλουν με την παρουσία του οποιουδήποτε επιθυμεί να παρακολουθήσει..

3 μέλη της γραμματείας της ΘΥΡΑ 9 και 3 μέλη του Δ.Σ να συζητήσουν για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ μπροστά στο λαό και όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Η ώρα έχει φτάσει τα ψέματα έχουν τελειώσει περιμένουμε την απάντηση σας.

Γραμματεία ΘΥΡΑΣ 9

Autoremarketing

Bet on Alfa