ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιριστές στην εκστρατεία κατά του ρατσισμού (Φωτορεπορτάζ)

Ποδοσφαιριστές στην εκστρατεία κατά του ρατσισμού (Φωτορεπορτάζ)

H ΚΟΠ συμμετέχει στην εκστρατεία της FIFA ενάντια στον ρατσισμό και με συμμετοχή 18 ποδοσφαιριστών, Κυπρίων και ξένων που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα μας αλλά και διεθνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ετοίμασε φιλμάκι στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων στους αγωνιστικούς χώρους.

Bet on Alfa

Το φιλμάκι ετοιμάστηκε με την υποστήριξη της Cyta και είχε ως κεντρικό σύνθημα το σλόγκαν “Στο ποδόσφαιρο δεν έχει θέση ο ρατσισμός”.

Στο φιλμάκι συμμετείχαν 18 ποδοσφαιριστές και ανταποκρίθηκαν με άψογο τρόπο ,στην πρόσκληση της ΚΟΠ και στις οδηγίες του σκηνοθέτη Μαρίνου Γιαννάκη .Τα γυρίσματα έγιναν σε πολύ ευχάριστο κλίμα με όλους τους ποδοσφαιριστές να μεταφέρουν στα Ελληνικά το μήνυμα “Όχι στο ρατσισμό”.

Στα γυρίσματα δεν έλειψαν τα πειράγματα και το πολύ γέλιο ,κυρίως στην προσπάθεια κάποιων ξένων ποδοσφαιριστών να προφέρουν στα Ελληνικα το σύνθημα “Όχι στο ρατσισμό”.

Στο φιλμάκι λαμβάνουν μέρος οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νέστορας Μυτίδης, Αγγελής Αγγελή, Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Αβραάμ, Κούλλης Παύλου, Τζέισον Δημητρίου, Ντόσσα Τζούνιορ, Βινίσιους,Νούνο Ασίς, Μπεμπέ, Ματίας Ντεγκρά, Τουράμ, Μέζγκα, Μπεμπά, Φοφανά, Ισμα Γκονζάλβες, και Φάρλεϊ Ρόσα.

Η ΚΟΠ ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους τους για την ανταπόκριση τους και τη συνεργασία τους για την εκστρατεία ενάντια στον ρατσισμό δείχνοντας πραγματικά ότι “Στο ποδόσφαιρο δεν έχει θέση ο ρατσισμός” .

Autoremarketing

Bet on Alfa