ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπράβο Κωνσταντίνε!

Μπράβο Κωνσταντίνε!

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου έκανε το βράδυ της 24ης Μαρτίου, έστω και σε φιλικό αγώνα, ο Κωνσταντίνος Παναγή. Μια σημαντική βραδιά για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, αφού μετά την καθιέρωσή του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, ήταν λογικό να έλθει και η στιγμή που θα υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής.
Ο 21χρονος άσος τα πήγε αρκετά καλά στο ντεμπούτο του και σαφώς μπορεί να πάει καλύτερα στο μέλλον. Ο Χριστοφόρου τον εμπιστεύθηκε και ο νεαρός προσπάθησε για το καλύτερο. Οι δυνατότητες του Παναγή είναι τεράστιες, το απέδειξε και στα παιχνίδια της Ομόνοιας και όσο αποκτά εμπειρίες θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερα το ταλέντο του.
Στον Κωνσταντίνο Παναγή αξίζουν συγχαρητήρια. Μόλις στα 21 του αποτελεί βασικό στέλεχος μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια, ενώ έκανε ντεμπούτο στην Εθνική, στην οποία αναμένεται σταδιακά να καθιερωθεί. Άλλωστε, είναι ότι καλύτερο διαθέτει η Κύπρος τη δεδομένη στιγμή.
Δούλεψε σκληρά, έχει ανθρώπους δίπλα του που του παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια, δείχνει παιδί με αυτοπεποίθηση πέρα από τις πολλές ικανότητές του. Το μέλλον του ανήκει και εφόσον συνεχίσει το ίδιο προσγειωμένος και αποφασιστικός, είναι σε θέση να κάνει σπουδαία καριέρα. Είναι σημαντικό να βελτιώνεται συνεχώς, να πιστεύει στον εαυτό του και η πορεία του θα είναι αξιοζήλευτη.
Μπράβο Κωνσταντίνε!

Bet on Alfa

 

Autoremarketing

Bet on Alfa