ΑρχικήUncategorizedΈκανε το Back2Back

Έκανε το Back2Back

Πρωταθλήτρια της σεζόν 2015-16 είναι η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία κέρδισε στη Λεμεσό την Pokka ΑΕ Καραβά με 1-3 ξέφυγε με 13 βαθμούς από την αντίπαλό της και τον Παφιακό και καθάρισε την υπόθεση τίτλος τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Bet on Alfa

Αποφασισμένη για όλα μπήκε στον αγώνα η ομάδα μας αφού ήξερε ότι με δυο σετ εξασφαλίζε τον τίτλο και μαθηματικά.Κέρδισαν το πρώτο σετ με 19-25 και πήραν ψυχολογικό και όχι μόνο προβάδισμα με 0-1.

Οι πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα παίζοντας σοβαρά πήραν και το δεύτερο σετ με 20-25 επί της Pokka ΑΕΚαραβά και καθάρισαν την υπόθεση τίτλος.

Στο τρίτο σετ η ομάδα μας ήταν πολύ πιο χαλαρή και έχασε με 25-20 όμως κατάφερε να κερδίσει εύκολα το τέταρτο με 14 -25 και μαζί με το πρωτάθλημα να πάρει και τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τα παιδιά πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που το πήραν με την αξία τους.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να κάνει το double για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και στην φιέστα των  πρωταθλητών όπου κόσμος και πετοσφαιριστές θα μπορέσουν να χαρούν μαζί αυτή την τεράστια επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa