ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ «Ντάμπι» έρχεται, η ομάδα σκέφτεται ΑΕΚ

Ο «Ντάμπι» έρχεται, η ομάδα σκέφτεται ΑΕΚ

Το ρεπό που τους παραχώρησε ο Μιλόγεβιτς απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ξεκούραση και από αύριο και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος» με το βλέμμα να καρφώνεται στην ΑΕΚ, την οποία η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή.

Τεχνικό και ιατρικό τιμ θα πέσουν με τα μούτρα στους τραυματίες, Μπαντιμπάνγκα, Μπεμπέ και Φλορέσκου, οι οποίοι συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ. Θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής τους και αναλόγως θα ακολουθήσουν πρόγραμμα που θα τους επιτρέψει να αυξήσουν τις πιθανότητες παρουσίας τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να βιαστούν να τους ρίξουν στον αγώνα, υπό τον φόβο υποτροπής.
Ο Μπεμπέ είναι πιο μπροστά από τους άλλους δύο. Στη χειρότερη θέση είναι ο Μπαντιμπάνγκα, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την επαναξιολόγηση της κατάστασης του. Το ιδανικό θα είναι να βρίσκονται όλοι στην αποστολή, τη στιγμή που θα απουσιάσουν οι Μαργκάσα, Χαφέζ και Οικονομίδης, λόγω καρτών.
Από την Πέμπτη θα είναι όλοι στη διάθεση του Μιλόγεβιτς, όταν θα επιστρέψει και ο Καρλίτος, που έχει υποχρέωση με την Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου και την Τρίτη.
Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, φθάνει αύριο στην Κύπρο και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας. Ο Ελλαδίτης φθάνει το απόγευμα και αναμένεται τα προσεχή 24άωρα να ανακοινωθεί και ενδεχομένως να παρουσιαστεί. Αμέσως θα πιάσει δουλειά με την προσοχή του να εστιάζεται στο «χτίσιμο» της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν.

Bet on Alfa

 

Autoremarketing

Bet on Alfa