ΑρχικήUncategorizedΓεμίζει και πάλι το "Πούλος"... πρώτα πλάνα ενόψει Άεκ

Γεμίζει και πάλι το “Πούλος”… πρώτα πλάνα ενόψει Άεκ

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει ντέρμπι με Άεκ ρίχνεται από σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Bet on Alfa

Οι διεθνείς επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και έτσι ο Μιλόγεβιτς από την σημερινή προπόνηση, θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι κόντρα την Άεκ. Οι μόνοι διεθνείς που έχουν απομείνει να επιστρέψουν είναι οι Κιρμ και Καρλίτος, την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Τα μόνα αγωνιστικά δεδομένα που είναι σίγουρα είναι οι απόντες λόγω καρτών, Οικονομίδης, Μαργκάσα και Χαφέζ. Η κατάσταση με τους τραυματισμούς θα εκτιμηθεί σήμερα σε μεγάλο βαθμό για τους Μπεμπέ, Φλορέσκου και Μπαντιμπαγκά με τον πρώτο να δείχνει αρκετά πιο έτοιμος από τους άλλους.

Ο αρχηγός επιστρέφει…

Ο Νούνο Ασίς μετά και από την διακοπή μάλλον επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και αυτό θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση και ποιότητα στο κέντρο. Πιστεύουμε επίσης πως εφόσον είναι έτοιμος και ο Μπεμπέ τότε θα δοκιμαστεί και το πείραμα του να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και οι δύο. Μένει μία θέση στον άξονα, αυτή του αμυντικού μέσου. Ευχής έργο είναι να προλάβει ο Φλορέσκου. Εφόσον δεν καταστεί δυνατό αυτό τότε ο Φυλακτού έχει το προβάδισμα.

Ο τραυματισμός Μπαντιμπαγκά θεωρείται και ο πιο δύσκολος στην επαναφορά του για το παιχνίδι με την Άεκ, όμως ο Ράμος μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια.

Η απουσία Χαφέζ στην άμυνα είναι μία απουσία που κρύβει εκπλήξεις καθώς ίσως να δούμε νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα ως αντικαταστάτη του Αιγύπτιου.

Autoremarketing

Bet on Alfa