ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔηλώσεις Δημητρίου για κριτήρια,αγωνιστικό και τραυματίες

Δηλώσεις Δημητρίου για κριτήρια,αγωνιστικό και τραυματίες

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.  

Bet on Alfa

Για τα κριτήρια…  

«Έχουμε καλύψει αρκετό δρόμο αυτό τον μήνα. Μας μένουν ακόμα μερικές μέρες. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο ρυθμό θα περάσουμε και αυτό το ψηλό εμπόδιο. Ο κόσμος ανταποκρίνεται, όμως θα πρέπει να συνεχιστεί αυτό και τις επόμενες μέρες. Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες στους φίλους της Ομόνοιας που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε την ίδια θετική ανταπόκριση».

Για τα διαρκείας…  

«Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο βαθμό που τον είχε ανάγκη η Ομόνοια. Είχε καθοριστεί αριθμός των 1.000 διαρκείας για το μήνα Μάρτιο και πλησιάζουμε σε αυτό τον αριθμό. Αισιοδοξούμε ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα καλύψουμε το στόχο. Την Τετάρτη έχουμε ανοιχτή συγκέντρωση ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου».

Για το αγωνιστικό…

«Επαναρχίζουν οι προπονήσεις και επιστρέφουν οι τρεις Κύπριοι διεθνείς και ο Σκέμπρι. Εκκρεμεί η επιστροφή των Κιρμ και Καρλίτος. Επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή ο Ασίς και ο Ράμος που εξέτισε την ποινή του. Ο Χριστοφή θα είναι εκτός. Οι Οικονομίδης, Μαργκάσα και Χαφέζ είναι εκτός λόγω καρτών. Για τους Μπεμπέ, Μπαντιμπάγκα και Φλορέκσου θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τους. Νιώθουν ότι θα προλάβουν. Αν δεν είναι απολύτως έτοιμοι θα πάρουν ακόμα λίγο χρόνο. Θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιέστατοι ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν».

Για τον Νταμπίζα…  

«Αναμένεται την Τετάρτη στην Κύπρο για την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας και την ανάληψη των καθηκόντων του».

Ο Ανδρέας Δημητρίου συγχάρηκε και την πετοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, κάνοντας και αναφορά στο σερί των 22 συνεχόμενων επιτυχιών.

Autoremarketing

Bet on Alfa