ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟμόνοια, η τρίτη θέση σε καλεί!

Ομόνοια, η τρίτη θέση σε καλεί!

Η τρίτη θέση είναι ο μεγάλος στόχος της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του Μιλόγεβιτς να «χτυπά» και να παίρνει το τρίποντο. Επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Bet on Alfa

Ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ, η Ομόνοια έχει την ευκαιρία με νίκη να επανέλθει στην Τρίτη θέση. Με τη χθεσινή ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Αποέλ στο ΓΣΠ, η διαφορά με την ομάδα της Λεμεσού είναι στους δυο βαθμούς (56 έναντι 58). Με επιτυχία η Ομόνοια θα φθάσει στους 58. Επίσης, θα ξεφύγει της Ανόρθωσης και πάλι στους 3 βαθμούς, αφού με τη χθεσινή νίκη της επί της Νέας Σαλαμίνας έφθασε την ομάδα μας στους 55 βαθμούς.

Η Ομόνοια έχει πολλά κίνητρα και χίλιους λόγους να θέλει το τρίποντο στο σημερινό ματς, όπως και η αντίπαλός της. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αν αναλογιστούμε και τις σημαντικές απουσίες της ομάδας μας, όμως αυτοί που θα αγωνιστούν ξέρουν πως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Πάντως, Μιλόγεβιτς και ποδοσφαιριστές έδειξαν στον αγώνα του Β’ γύρου να ξέρουν τον τρόπο απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία υπέταξαν με 3-1. Παράλληλα, θα έχουν σύμμαχο τη δύναμη της έδρας, τον μεγάλο κόσμο της ομάδας. Με την επιστροφή της Θύρας 9 το βόρειο πέταλο θα έχει χρώμα και παλμό και θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για να ξεσηκωθεί ο κόσμος σε όλες τις εξέδρες.

Ο Σέρβος τεχνικός, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν, δούλεψε τις τελευταίες μέρες στην τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια και αναμένει ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του. 

Εμπρός λοιπόν για άλλο ένα βήμα προς το στόχο.

Autoremarketing

Bet on Alfa