ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈχει «τελικό» την Κυριακή

Έχει «τελικό» την Κυριακή

Το πρώτο ματς για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με την ΑΕΚ, μεθαύριο Τετάρτη στο ΓΣΖ, είναι αυτό που προέχει για την Ομόνοια. Εκεί θα θέσεις τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια της ομάδας μας να πετύχει τον ένα από τους δυο στόχους της στην τρέχουσα σεζόν.
Λίγες μέρες μετά, την προσεχή Κυριακή, θα κληθεί να δώσει ένα εξίσου σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό μοιάζει με «τελικό».

Ο προσεχής αντίπαλός μας πήρε ένα βαθμό στο ΓΣΠ με τον Αποέλ, εμείς κανένα και η διαφορά είναι στους δυο βαθμούς, 57 έναντι 55. 
Γίνεται αντιληπτό πως, το ματς του Τσιρείου είναι πολύ σημαντικό και κομβικό για την προσπάθεια της Ομόνοιας για κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Την ώρα που μπήκε και πάλι στο κόλπο η Ανόρθωση, η οποία έχει τους ίδιους βαθμούς με την Ομόνοια, όμως υπερτερούμε λόγω των μεταξύ μας αποτελεσμάτων.

Την Κυριακή, λοιπόν, η Ομόνοια έχει «τελικό». Δεν θα πρέπει να επιτρέψει με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, να της ξεφύγει ο Απόλλωνας στους πέντε βαθμούς. Γιατί τότε, θα χάσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια κατάκτησης της τρίτης θέσης.

Ναι, προέχει το ματς με την ΑΕΚ για το κύπελλο, εκεί πρέπει να είναι επικεντρωμένη η προσοχή της ομάδας, όμως από το βράδυ της Τετάρτης θα πρέπει να σκεφτεί τον «τελικό» στη Λεμεσό. Κάθε ματς και «τελικός» απ’ εδώ και στο εξής. Τώρα είναι που θα δείξει η ομάδα τις αντοχές και τη νοοτροπία της.
Autoremarketing