ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒαζέχα:"Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να βγούμε...

Βαζέχα:”Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη”

Mεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα 2×45.info παραχώρησε ο Κριστόφ Βαζέχα.

Bet on Alfa

Ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας  είπε μεταξύ άλλων:

Αναλυτικά:

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε πρόταση από την OMONOIA και με πήρε τηλέφωνο τον Νοέμβριο αν ενδιαφέρομαι να συνεργαστούμε. Ήταν μια περίοδος που δεν μπορούσα να βρω ομάδα στην Ελλάδα. Με το Σέρβο προπονητή γνωριζόμαστε καλά πολλά χρόνια, έπαιξε στον Παναθηναϊκό, ενώ διαθέτει επίσης το UEFA PRO. Συμφώνησα και από τις 15 Νοεμβρίου είμαστε μαζί στην Κύπρο και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Η σεζόν τελειώνει και η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα συνεχίζουμε μαζί ή αν θα αλλάξει προπονητή».

«Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας υπέγραψε στην Ομόνοια. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο και μίλησε για όλα τα οργανωτικά θέματα. Σύντομα θα πάρουν και σημαντικές αποφάσεις».

«Το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια είναι μπροστά σε αριθμό οπαδών από άλλες ομάδες. Γενικά στις κερκίδες υπάρχουν αρκετοί οπαδοί όπως και στην Πολωνία. Η Κύπρος είναι μια μικρότερη χώρα, υπάρχουν μικρές αποστάσεις μεταξύ των συλλογών. Σε κάποια παιχνίδια υπάρχουν 5.000 θεατές»

«Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Υπάρχουν δύο επιλογές, είτε να πάρουμε το κύπελλο είτε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Υπό κάποιες προϋποθέσεις ίσως και η τέταρτη θέση να οδηγήσει στην Ευρώπη, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έρθει 5η η Ανόρθωση».

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa