ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΑγώνες ποδηλασίας 9-10 Απριλίου. Θέσεις βάθρου για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αγώνες ποδηλασίας 9-10 Απριλίου. Θέσεις βάθρου για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Γεμάτο αγωνιστική δράση για την ομάδα μας το σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου .

Bet on Alfa

Η ομάδα μας συμμετείχε στον αγώνα  Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας #4 – Άρωνας 2016 – Τάσος Αναστασίου, που διεξήχθη το Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στον λόφο του Άρωνα με την ομάδα εφήβων.

Σε μια σκληρή διαδρομή  οι νεαροί αθλητές μας τα πήγαν περίφημα με τον  Κωνσταντίνο Παυλίδη να ανεβαίνει βάθρο για ακόμη μια φορά κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία  Cadet Boys U15.

Την πρώτη του εμφάνιση με 8η θέση  έκανε ο Ειρηναίος Δημητριάδης  όπου μεταπήδησε από την ακαδημία στην αγωνιστική ομάδα .

Η Γεωργία Γιαγκούλα  ανέβηκε για πρώτη φορά  βάθρο κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία  Cadet Girls.

Η συνήθης ύποπτη Δήμητρα Κουκουμά συνέχισε από το σημείο που σταμάτησε τον περασμένο αγώνα κατακτώντας την 1η Θέση στην κατηγορία Cadet Girls θέτοντας γερές βάσης για κατάκτηση του Κυπέλλου Ποδηλασίας  για το 2016 .

Όλοι οι αθλητές μας αγωνίζονται και προπονούνται καθημερινά με για τους αγώνες Πρωταθλήματος με στόχο να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ  στην κορυφή ξανά.

2ος Αγώνας Ακαδημιών MTB RACE Καλλιθέα 2016

Την Κυριακή η ακαδημία ποδηλασίας της ομάδας μας διοργάνωσε σε συνεργασία με την Ακαδημία της ΑΕΚ Ιδαλίου τον 2ο Αγώνα Ακαδημιών MTB RACE Καλλιθέα 2016 με την συμμετοχή πέραν των 200 παιδιών  στον αγώνα .

Από την ομάδα μας ο Κωνσταντίνος Χριστοφή   κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Α3. Από τον επόμενο αγώνα  ο Κωνσταντίνος θα αγωνίζεται μαζί με την αγωνιστική ομάδα στα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας .

Εξαιρετικά τα παιδάκια στον χθεσινό αγώνα και με χαρά διαπιστώσαμε την καλή δουλειά που γίνεται από όλες τις ακαδημίες και πραγματικά στα δύσκολα σημεία της διαδρομής το πάθος και η θέληση που έβγαζαν ήταν κάτι μαγικό .

Στηρίξτε την ομάδα μας και δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας ηλικίας 5 ετών και πάνω να μάθουν να γυμνάζονται σε  ένα υγείες περιβάλλον , να μάθουν να αγωνίζονται με αρχές και να αποτελέσουν μέρος της ομάδας της καρδίας τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της ομάδας μας .

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Autoremarketing

Bet on Alfa