ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ "βασιλιάς", οι Εθνοπατέρες και το αγωνιστικό συναπάντημα!

Ο “βασιλιάς”, οι Εθνοπατέρες και το αγωνιστικό συναπάντημα!

Είναι τουλάχιστον πέραν κάθε λογικής τα όσα διαδραματίζονται στην νήσο Κύπρο μετά την επίμαχη-καταδικαστέα πράξη του “Βασιλιά” να φορέσει φανέλα της Τουρκίας. 

Bet on Alfa

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 μας αρέσει να αποκωδικοποιούμε τα δρώμενα και να λέμε ωμά την αλήθεια. Όποιο και να είναι το κόστος αυτό θα κάνουμε και τώρα!

1ον: Η πράξη Κουτσοκούμνη είναι τουλάχιστον καταδικαστέα και ξύνει πληγές 42 χρόνων. Για το ποιος είναι ο “Βασιλιάς” όμως το αναδείξαμε ουκ ο λίγες φορές στην σελίδα μας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι καθαρό πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο! Έχει εδραιωθεί στο να ελέγχει το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου πλήρως και να έχει υπό τύπου απειλής την στήριξη σχεδόν όλων των σωματείων. Το κατά πόσο ισχύει αυτό δεν χρειάζεται ερώτημα. Απλά ανατρέξτε στις ανακοινώσεις των ομάδων μας ακόμα για αυτό το γεγονός της φανέλας! Επιδερμική κριτική και κανείς δεν τολμά να του ζητήσει την παραίτηση! Γιατί άραγε;  Και ναι θα το πούμε ξανά! Πλήρως συνειδητά φόρεσε την φανέλα της Τουρκίας καθώς προσπαθεί να κτίσει ένα προφίλ τέτοιο παγκόσμια που θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει περαιτέρω πόστα στην πυραμίδα της ΦΙΦΑ!

2ον: Η συγκεκριμένη πράξη του Κουτσοκούμνη έφερε στην επιφάνεια και την άλλη μάστιγα που ταλανίζει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Εμφανίστηκαν οι κάθε λογής  Εθνοπατέρες, δράττοντας της ευκαιρίας, να ξεσπάσουν σε ένα Εθνικιστικό παραλήρημα, προάγοντας το μίσος την μιζέρια και την φασισμό. Άνθρωποι που δεν νιώθουν την παραμικρή ενοχή για το γεγονός ότι  Τούρκος ήρθε στο νησί μας εκμεταλλευόμενος τα δικά τους ιδεολογήματα που ανέτρεψαν την Δημοκρατία! Ακόμη και στην επεξήγηση που έδωσε ο ίδιος ο “βασιλιάς” χρησιμοποίησε άκρατο Εθνικισμό και εκφράσεις τύπου “ανωτερότητας φυλής”. Αν είναι ποτέ δυνατόν!  Και το πιο τραγικό είναι πως σε αυτό το παραλήρημα υπήρχαν σύμμαχοι τα ΜΜΕ τα οποία μάλιστα προώθησαν σθεναρά τον Εθνικισμό! Για μία ολόκληρη μέρα έπαιζε παντού η ανάρτηση συγκεκριμένου αθλητή ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό Κουτσοκούμνη αντιπαραβάλλοντας αποτρόπαιες πράξεις στην Τραπεζούντα! Τι να πούμε; Εύγε!   Όπως ήταν φυσιολογικό λοιπόν, η πράξη Κουτσοκούμνη αντί να είναι το εφαλτήριο ξεγυμνώματος της αλήθειας για τον ποιόν του ΓΕΝΙΚΑ και τον τρόπο που λειτουργεί στην ΚΟΠ, κατέληξε να είναι ΜΟΝΟ θέμα Εθνικής υπερηφάνειας! Προβλέπουμε πως σαν σταματήσει αυτό το παραληρημα, ο Κουτσοκούμνης θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε ακάθεκτος, όσο αφορά την προεδρία της ΚΟΠ!

3ον:  Μπορεί να το πείτε κινδυνολογία, όμως εμείς προβλέπουμε πως το Εθνικιστικό παραλήρημα θα έχει συνέχεια και στις κερκίδες σε αυτή την αγωνιστική!  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τώρα να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα καθώς ευκαιρία δεν θα χάσουν οι φασίστες να προβούν σε πράξεις άνομες. Και αν ακόμα λάβουν χώρα τέτοιες πράξεις, ο Αθλητικός Δικαστής πρέπει να εμφανιστεί αμείλικτος! Αυτά κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, όμως ο “βασιλιάς” μπορεί να θέλει να επιδειχθεί ανοχή ούτως ώστε να μην δημιουργήσει και άλλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να μείνουν τυχόν αίσχη, ατιμώρητα!

4ον: Σίγουρα ο “βασιλιάς” θα προσπαθήσει να καταλαγιάσει τις φωνές απέναντί του. Κυρίως αυτές που ανήκουν στον πολιτικό χώρο που ανήκει!  Αυτό που ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ είναι η απολογία του να μην έρθει μέσα από αίσχη αγωνιστικά εις βάρος των υπολοίπων ομάδων! Και ο νοών νοείτω! 

Autoremarketing

Bet on Alfa