ΑρχικήDaily NewsΟ Γιωργαλλίδης και οι... άλλοι σκόρερ

Ο Γιωργαλλίδης και οι… άλλοι σκόρερ

Το θεσμό του Κυπέλλου στην Ομόνοια τον προσέγγισαν διαφορετικά από αυτό του πρωταθλήματος. Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκαν οι ισορροπίες στην ομάδα αλλά και δόθηκε η ευκαιρία σε περισσότερους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, αρκετοί απ’ αυτούς δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Παράδειγμα που «φωνάζει» είναι η παρουσία του Αντώνη Γιωργαλλίδη. Ο έμπειρος διεθνής τερματοφύλακας είναι σταθερά αναπληρωματικός στο πρωτάθλημα, όμως στο κύπελλο είναι βασικός και αναντικατάστατος. Μετρά 5 σερί 90λεπτα (450 λεπτά) και αναμένεται να φθάσει τα έξι σήμερα. Δεν αγωνίστηκε μόνο στο ματς με την ΠΑΕΕΚ για τον Α’ γύρο του θεσμού, στο οποίο υπερασπίστηκε την εστία της Ομόνοιας ο Μπρανέσκου. Στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο νεαρός Ρουμάνος.

Ακόμη, οι πρώτοι σκόρερ στο κύπελλο, είναι διαφορετικοί απ’ αυτούς που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα. Σέρινταν και Σκέμπρι μετρούν από 14 γκολ, όμως στο κύπελλο μόλις από ένα. Οι πρώτοι «πράσινοι» σκόρερ στο κύπελλο είναι οι Μπαντιμπάνγκα, Κιρμ και Ρουσιάς. Τρεις ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να είναι στον πάγκο απόψε. Δείγμα των επιλογών που έχει ο Μιλόγεβιτς και θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ.

Δεκατέσσερα γκολ πέτυχε η Ομόνοια στα προηγούμενα ματς του κυπέλλου. Τα υπόλοιπα οκτώ, αφού τα έξι τα πέτυχαν οι τρεις πιο πάνω ποδοσφαιριστές, σημειώθηκε από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ασίς, Κασμί, Μαργκάσα, Σέρινταν, Σκέμπρι, Χριστοφή, Χαφέζ και Εζέ.

Όποιοι κι αν αγωνιστούν, όποιοι κι αν σκοράρουν (κάτι που επιβάλλεται μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα) αυτό που θα μετρήσει είναι να πάρει η Ομόνοια την πρόκριση στον τελικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa