ΑρχικήDaily News«Ομόνοια, εσύ, εσύ, θα προκριθείς»

«Ομόνοια, εσύ, εσύ, θα προκριθείς»

Το σύνθημα που θα πρέπει να δονεί την ατμόσφαιρα απόψε στο ΓΣΠ, δεν θα είναι άλλο από το «Ομόνοια, εσύ, εσύ, θα προκριθείς». Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσει το δικαίωμα και η ομάδα με την εμφάνισή της, να ξεσηκωθεί ο κόσμος στις εξέδρες.

Bet on Alfa

Η προσέλευση θα είναι, σύμφωνα με την προπώληση και τις εκτιμήσεις, η μεγαλύτερη φετινή σε αγώνα για τις εγχώριες διοργανώσεις. Θα θυμίζει κάτι από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο κόσμος το θέλει πολύ και θα είναι εκεί.

Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, που αν αποδώσουν σύμφωνα με το δείγμα των τελευταίων αγώνων και τον κόσμο να τους σπρώχνει, η πρόκριση είναι δική μας. Κρατάμε το μηδέν παθητικό και μ’ ένα γκολ φύγαμε για τελικό!

Αυτή η «δίψα» και το πάθος θα πρέπει να παρασύρει την ομάδα σε καλή εμφάνιση και κυρίως να είναι αποτελεσματική. Επιλογές υπάρχουν, όπως και οι δυνατότητες, εμπρός λοιπόν για την 21η παρουσία μας σε τελικό και φουλ για την 15η κατάκτηση κυπέλλου.

Κάτι που δεν θα πρέπει να παραγνωριστεί, αντιθέτως να αποτελέσει λόγο για μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για γκολ, είναι το γεγονός ότι η Ομόνοια στα τελευταία έξι ματς που αφορούσαν την ημιτελική φάση τυ κυπέλλου, δεν σκόραρε.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2011-12, όταν μετά το 3-0 στο ΓΣΠ επί του Εθνικού, στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 1-0. Ωστόσο, πήγε τελικό και κατέκτησε το τελευταίο τρόπαιό της. Την αμέσως επόμενη σεζόν, απέναντι στην ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 στο ΓΣΠ και ηττήθηκε με 1-0 στο Τσίρειο.

Πέρσι, με τον ΑΠΟΕΛ, έχασε με 3-0 στο πρώτο ματς και έμεινε στο 0-0 στον επαναληπτικό και φέτος στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη 0-0. Σήμερα, λοιπόν, η Ομόνοια θέλει επειγόντως το γκολ. Να βάλει ένα τέλος και μαζί να πάρει το πρόκριση.

Autoremarketing