ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Τζίμης δεν μπορεί να περιμένει!

Ο Τζίμης δεν μπορεί να περιμένει!

Ήταν στην αποστολή με την Ανόρθωση και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο τέλος. Βρισκόταν στον πάγκο και με την ΑΕΚ, στον προχθεσινό επαναληπτικό, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Στο τέλος το πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, τους συνεχάρη για την επιτυχία τους.
Ο Δημήτρης Χριστοφή δεν μπορεί να περιμένει! Θέλει να μπει στο γήπεδο και να το. οργώσει! Ματς όπως το αυριανό πωρώνουν τον διεθνή άσο. Γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία ενός ντέρμπι με τον Αποέλ. Ξέρει τι σημαίνει για τον κόσμο.

Bet on Alfa

Ο Μιλόγεβιτς έχει μια σπουδαία επιλογή στον πάγκο και ενδεχομένως να θελήσει να την αξιοποιήσει στο αυριανό ματς. Αυτό θα κριθεί και από την εξέλιξη του αγώνα. Το ευχάριστο για τον προπονητή μας είναι ότι, έχει πολλές και σπουδαίες επιλογές και μπορεί να κάνει. παιχνίδι.
Όσο για τον Τζίμη, ζει και αναπνέει για την ώρα που θα αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή. Να σκοράρει και να τρελαθεί μπροστά στον κόσμο της Ομόνοιας. Ο Χριστοφή πέρασε μια δύσκολη σεζόν και η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά πρώτα μια νίκη πάνω στον Αποέλ, θα είναι ότι καλύτερο.

Άλλωστε, το είπαμε το ξαναλέμε, ο Χριστοφή έχει πολλά να δώσει στην Ομόνοια και τη νέα σεζόν θα αποτελέσει μια σπουδαία εσωτερική μετεγγραφή. Ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και στη φιλοσοφία του Μιλόγεβιτς που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa