ΑρχικήDaily NewsΤο τρίπτυχο στο οποίο θα «πατήσει»

Το τρίπτυχο στο οποίο θα «πατήσει»

Η Ομόνοια είναι στα καλύτερά της, απ’ όπου κι αν το δει κάποιος. Η ομάδα φορμαρίστηκε, έχει επιλογές, η ψυχολογία της είναι στα ύψη και με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της συσπείρωσε τον κόσμο της.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και σήμερα, στο «αιώνιο» ντέρμπι, θα «πατήσει» στο τρίπτυχο, αγωνιστική κατάσταση, ψυχολογία και κόσμος. Θέλει τη νίκη για χίλιους δυο λόγους. Πέρα από την προσπάθειά της για διατήρησή της στην τρίτη θέση μέχρι τέλους, είναι και το πρεστίζ, άλλωστε έχει τρία χρόνια να κερδίσει τον Αποέλ. Με νίκη, λοιπόν, η τρίτη θέση θα είναι δική της, αφού θα απομένουν τρεις αγωνιστικές και θα είναι τουλάχιστον στο +5 από την Ανόρθωση.

Το τρίπτυχο, αγωνιστική κατάσταση, ψυχολογία και κόσμος, θα θελήσει να προτάξει η ομάδα του Μιλόγεβιτς για να πάρει το σημερινό ντέρμπι.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Με την πρόκρισή της στον τελικό και τις δυο μεγάλες εκτός έδρας νίκες που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα, με Ανόρθωση και Απόλλωνα, «φωνάζουν» για την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Μιλόγεβιτς. Καλές εμφανίσεις και νίκες επί αντιπάλων που έχουν τον ίδιο στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη. Δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις οι πιθανότητες επιτυχίες και σήμερα θα είναι αυξημένες.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: Οι τελευταίες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την πρόκριση στον τελικό, τόνωσαν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και όλων στο πράσινο στρατόπεδο. Η ψυχολογία είναι στο απόγειό της και στα πολλά συν της Ομόνοια στο σημερινό ντέρμπι.

ΚΟΣΜΟΣ: Η Ομόνοια θα έχει τη δυναμική στήριξη του κόσμου της, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μεγαλύτερη προσέλευση από τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Οι οπαδοί της είναι στα πάνω τους και θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Αποέλ μετά από τρία χρόνια. Το γόητρο σε τέτοια ματς για τον κόσμο είναι πάνω απ’ όλα.

Autoremarketing

Bet on Alfa