ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Δημητρίου: "Σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου"

Α.Δημητρίου: “Σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου”

Όταν μένουμε σε γυάλινα σπίτια φροντίζουμε να μην ρίχνουμε πέτρες δήλωσε χαρακτηριστικά το μεσημέρι στον Άστρα 92.8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου ο οποίος απάντησε στην τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου για παραπομπή του Ρομαρίκ στον αθλητικό δικαστή.

Bet on Alfa

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αντρέα Δημητρίου στον Άστρα 92.8:

“Μα πως έχουν τιμωρηθεί αρκετές φορές παίκτες του ΑΠΟΕΛ από το βίντεο, είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή όπως τιμωρήθηκε ο Ντε Βινσέντι από το βίντεο, που ύβρισε τον διαιτητή από απόσταση εκατοστών μπροστά στα μούτρα του; Τον έβρισε χυδαία, το κατέγραψε ο φακός και ακόμα να παραπεμφθεί. Είναι με αυτό τον τρόπο που παραπέμπονται;

Όταν μένουμε σε γυάλινα σπίτια να φροντίζουμε να μην ρίχνουμε πέτρες. Δεν είναι δυνατό να γίνονται επιλεκτικές παραπομπές, δεν μπορεί να συνεχίσει να συντηρείται το αίσθημα της προκατάληψης.

Πόσες φάσεις σαν και αυτές του ποδοσφαιριστή μας έχουν γίνει και δεν παραπέμπονται; Και μάλιστα πρωταγωνιστές σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πρωταγωνιστές της ομάδας που τώρα θέλει να παραπεμφθεί ο ποδοσφαιριστής μας. Αν είναι δυνατό, σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου”.

Για την διαιτησία γενικότερα: “Ήταν μια διαιτησία με προβλήματα, όλοι το έχουν διαπιστώσει. Έγιναν λάθη και σε βάρος των δυο ομάδων. Βέβαια δεν είναι όλα τα λάθη τα ίδια και δεν παίζουν τον ίδιο ρόλο στο πως εξελίσσεται ο αγώνας. Για παράδειγμα είδαμε δυο ξεκάθαρες κόκκινες σε Γιαννιώτα και Χαραλαμπίδη που δεν δόθηκαν. Δόθηκαν κίτρινες. Ο διαιτητής διαπίστωσε την παράβαση αλλά έδωσε κίτρινες αντί κόκκινες”.

Για το ότι έπρεπε να δεχθούν κόκκινη και παίκτες της Ομόνοιας: “Προηγείται το φάουλ του Γιαννιώτα που ήταν για κόκκινη, δεν δίνεται και δημιουργείται η σύρραξη. Μετά λέμε πως έπρεπε να δεχθεί κόκκινη ο Ρομαρίκ. Μα αν δινόταν από την αρχή η κόκκινη που ήταν, δεν θα δημιουργούνταν το σκηνικό μετά. Έχει σημασία πότε γίνεται ένα λάθος, δεν βάζουμε όλες τις φάσεις στο ίδιο τσουβάλι”.

Autoremarketing

Bet on Alfa