ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η Ομόνοια μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο»

«Η Ομόνοια μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο»

Σε ιστοσελίδα της χώρας του, kingfut.com, παραχώρησε δηλώσεις ο Αιγύπτιος ακραίος αμυντικός της Ομόνοιας Καρίμ Χαφέζ. Έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για συνέχισης της συνεργασίας τους, ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα μας και στην Κύπρο, επισημαίνοντας πως στόχος του είναι να κλείσει ιδανικά η σεζόν.
Κάνοντας αναφορά για το μέλλον του στην Ομόνοια, είπε: «Για την ώρα ο μόνος μου στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η ομάδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η ομάδα μου, μου προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά για την ώρα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να τελειώσουμε τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα και θα δούμε τι θα γίνει».
Όσον αφορά στην εμπειρία του στην Κύπρο, επισήμανε: «Μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή. Οι συμπαίκτες μου αλλά και ο κόσμος της ομάδας με αγαπούν. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και έχει αρκετούς φιλάθλους που με κάνουν ευτυχισμένο να παίζω και να τους το ανταποδίδω».
Σε ερώτηση αν σκέφτεται επιστροφή του στην Αλ Άχλι, ανέφερε: «Διαβάζω και εγώ από τις εφημερίδες. Κανείς από την ομάδα δεν με προσέγγισε αλλά ούτε προσφορά είχα. Για την ώρα το όνειρο μου είναι να παραμείνω στην Ευρώπη. Είναι μια καλή εμπειρία. Όταν έρθει ο καιρός και θα πρέπει να αγωνιστώ στην χώρα μου, ελπίζω η Αλ Άχλι να μου δώσει την ευκαιρία».
Καταλήγοντας, για την Εθνική Αιγύπτου, είπε: «Το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο γνωστό στην Αίγυπτο. Σέβομαι την απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα αγωνιστώ στην Εθνική».

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa